24.08.2020, 15:08 -
1. Imię: Kacper.
2. Wiek: 13.
3. Dokładny nick w grze: Koksu5gRamWKZ.
4. Na serwer jestem w stanie w ciągu dnia poświęcić 5-6 godzin, gdy mam coś do załatwienia 1-2 godziny.
5. W godzinach od 8-11
6. Pomaganie graczom. Sprawdzanie graczy. Rozwiązywanie problemów graczy
7. Chcę zostać Helperem aby, zajmować się graczami. Chcę też jak najwięcej sprawdzać graczy by było jak najmniej cheaterów. Rozmawiać z graczami, oraz pomagać w godzinach
2. Wiek: 13.
3. Dokładny nick w grze: Koksu5gRamWKZ.
4. Na serwer jestem w stanie w ciągu dnia poświęcić 5-6 godzin, gdy mam coś do załatwienia 1-2 godziny.
5. W godzinach od 8-11
6. Pomaganie graczom. Sprawdzanie graczy. Rozwiązywanie problemów graczy
7. Chcę zostać Helperem aby, zajmować się graczami. Chcę też jak najwięcej sprawdzać graczy by było jak najmniej cheaterów. Rozmawiać z graczami, oraz pomagać w godzinach
8-11 15-17 20-24
8. Jestem osobą spokojną, Lubie zadawać się z ludźmi ,aby ich poznawać. Gdy mnie ktoś wyzywa staram się to ułagodzić. Jeśli ktoś czegoś nie wie staram się mu to wytłumaczyć a nie z niego się śmiać. Jak ktoś mnie zdenerwuje to po prostu tej osobie nie odpisuje.
Jestem osobą która lubi rozbawiać ludzi. Chcę aby każdy dzień był wesoły.
9. Dlaczego akurat ja mam być helperem : Dzięki mnie będzie coraz mniej cheaterów, nie mówię ze aktualni helperzy nie sprawdząją,
tylko że ja mam dużo czasu i mogę go poświęcić na skargi graczy na /helpop
10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK/NIE) TAK
11. Posiadam programy: AnyDesk, Discord, Facebook
12. Nie, nie byłem
13. Tak byłem Moderatorem (Nie podaje IP)
8. Jestem osobą spokojną, Lubie zadawać się z ludźmi ,aby ich poznawać. Gdy mnie ktoś wyzywa staram się to ułagodzić. Jeśli ktoś czegoś nie wie staram się mu to wytłumaczyć a nie z niego się śmiać. Jak ktoś mnie zdenerwuje to po prostu tej osobie nie odpisuje.
Jestem osobą która lubi rozbawiać ludzi. Chcę aby każdy dzień był wesoły.
9. Dlaczego akurat ja mam być helperem : Dzięki mnie będzie coraz mniej cheaterów, nie mówię ze aktualni helperzy nie sprawdząją,
tylko że ja mam dużo czasu i mogę go poświęcić na skargi graczy na /helpop
10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK/NIE) TAK
11. Posiadam programy: AnyDesk, Discord, Facebook
12. Nie, nie byłem
13. Tak byłem Moderatorem (Nie podaje IP)
Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2020, 15:09 przez Koksu5gRamWKZ.