20.06.2020, 22:34 -
1. Imię: Paweł
2. Wiek: 16
3. Nick w grze: M_PanBobak
4. Czas od kiedy gram: 14.04.2020
5. Czas który mogę poświęcić: 3-8 godzin na dzień
6. Posiadam: Facebook, Discord, Skype
7. Przydatne komendy:
9. Aktualnie kończę I klasę technikum (zawód: Technik grafiki komputerowej i poligrafii cyfrowej).W Minecraft gram od wielu lat, ale lubię pograć też w inne gry. Nie mam zbyt wielu zainteresowań, ogółem nie jest jakimś super interesującym człowiekiem i rzadko wychodzę z domu co skutkuje tym, że bardzo często jestem dostępny.
10. Tak
11. Posiadam konto Minecraft Premium
12. Nie miałem możliwości być członkiem administracji na innym serwerze minecraft.
13. Nie byłem członkiem administracji na serwerze minecraft Lecraft.pl
2. Wiek: 16
3. Nick w grze: M_PanBobak
4. Czas od kiedy gram: 14.04.2020
5. Czas który mogę poświęcić: 3-8 godzin na dzień
6. Posiadam: Facebook, Discord, Skype
7. Przydatne komendy:
- /kick (nick gracza) (powód) - wyrzuca gracza z serwera minecraft
- /warn (nick gracza) (powód) - ostrzeżenie dla gracza
- /mute (nick gracza) (powód) - wycisza gracza na czacie
- /tempmute (nick gracza) (jednostka czasu) (powód) - czasowo wycisza gracza na czacie
- /c on - włącz czat
- /c off - wyłącz czat
- /sprawdź (nick gracza) - przenosi gracza do pomieszczenia, w którym jest sprawdzany
- /czysty (nick gracza) - przenosi gracza z pomieszczenia z punktu wyżej z powrotem na spawn
9. Aktualnie kończę I klasę technikum (zawód: Technik grafiki komputerowej i poligrafii cyfrowej).W Minecraft gram od wielu lat, ale lubię pograć też w inne gry. Nie mam zbyt wielu zainteresowań, ogółem nie jest jakimś super interesującym człowiekiem i rzadko wychodzę z domu co skutkuje tym, że bardzo często jestem dostępny.
10. Tak
11. Posiadam konto Minecraft Premium
12. Nie miałem możliwości być członkiem administracji na innym serwerze minecraft.
13. Nie byłem członkiem administracji na serwerze minecraft Lecraft.pl