p zły i gracz p
Mało rozmowny
0
10 posts
3 threads
1. Twój nick: Ania
2. Powód: Banicja, nie wiem za co... Po prostu uwczesnej nocy dostałem bana. Wbiłem wieczorem do znajomego, chwilę pogadałem i już rano nie mogłem nic zrobić.
3. Rodzaj kary [PermBan/Ban Czasowy]: Zdaje mi się, że perm.
4. Nick Administratora, który nadał karę: Nie wiem. Z chęcią się dowiem.
5. Dlaczego powinieneś/aś mieć zniesioną karę: Iż nic nie zrobiłem. Nie widzę powodu, który DOPROWADZIŁ TYPA do FURII I PEWNIE PRZEZ TĄ CAŁĄ NOC myślenia o mnie, po czym wstawienie mi pernametnego bana.
6 . Dowody, jeżeli takie posiadasz:
„Zabawne, że mówisz o marzeniach... FunFact: Od dzieciństwa nie mam marzeń. XD Jeśli takie coś było, to nie nazywałam tego w ten sposób. :')”
Kiritansi
Ze mną się nie napijesz!?
6
16 posts
2 threads
Dowody? SS? Logi? Śiwadkowie?
Nic?
To przeciw UB.
p zły i gracz p
Mało rozmowny
0
10 posts
3 threads
Yup, nic nie pisałem.
Kiritansi, NO Z CHĘCIĄ DAŁBYM Ci screena powietrza, ale ciężko. Za uja nie wiem jak zrobić Ci screena rozmowy ustnej? Obudziłem się i nie miałem tego serwera minecraft waszego na liście, a i zaproszenia nie działają. Owszem, jest kolega. ALE JAKI ON MIAŁ NICK... Wiem, że kolegi nick z mc to: Herman. Tylko, że ma jeszcze jakieś liczby...
„Zabawne, że mówisz o marzeniach... FunFact: Od dzieciństwa nie mam marzeń. XD Jeśli takie coś było, to nie nazywałam tego w ten sposób. :')”
zukosa_pl
permulsja w płynie
11
234 posts
7 threads
Dobra.... Już wiem wszystko.. Ale dobra bo mi posta usuną.
Stanowczo za UB.
Mogłabyś/mógłbyś dać screena z ekranu bana.
p zły i gracz p
Mało rozmowny
0
10 posts
3 threads
Zukosa_pl... Proszę o rozwinięcie wypowiedzi. Co wiesz?
NIE MIAŁEM ŻADNEGO EKRANU BANA. Okej?
Moge wysłać ewentualnie jak wygląda dc bez waszego serwera minecraft (sam znikł. Prawdopodobnie za pośrednictwem osoby banującej.) i zaproszenie, które nie działa.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2020, 20:04 przez p zły i gracz p.
zukosa_pl
permulsja w płynie
11
234 posts
7 threads
Jeśli to nie twoje problemy z siecią to musiałeś kogoś ostro..... Wkurzyć że się tak napalił jak rolnik na dotacje.
xRandySword_
Zbanowany
7 posts
5 threads
Za UB, bana masz chyba od inucziego
p zły i gracz p
Mało rozmowny
0
10 posts
3 threads
Najwyraźniej ktoś mnie nie lubi i nadużywa permisji...
ALE KTO BY SIĘ TAM CZEPIAŁ. Nie jest to problem z siecią, internet mam dobry.
Z jakiej racji mam od niego mieć. Zdaje mi się, że nie było go... Randomy i napalonakasia
Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2020, 20:22 przez p zły i gracz p.
Kiritansi
6
16 posts
2 threads
Dobra już wiem o co chodzi po wypowiedzi randiego ale nie wypada za dużo o tym pisać, Zmieniam znadnie Za UB.
Kiritansi
6
16 posts
2 threads
Lepiej nie wnikać w to co się stało, ważne że nikt inny nie oberwie. Trzymajmy się plusów ^-^
|