24.08.2016, 21:07 -
1. Imię: Piotrek.
2. Wiek: 15.
3. Nick w grze: piotrek9813
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: tak na oko 8 miesięcy.
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: Na ts cały czas, a na cv mogę poświęcić około 2-3h w tygodniu szkolnym.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak posiadam.
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Posiadam Skype oraz TS 3.
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora: Przydały by mi się komendy typu:
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Jestem ogarnięty mam kulturę osobistą, jestem pomocny, znam większość komend, jestem prawie cały czas na TS3, cały czas pomagam graczom i administracji, mam doświadczenie (opiekun pvp/moderator TS), co do sprawdzania czasem też jest przydatne na cv a na tym się raczej dobrze znam bo sprawdzam dziesiątki os. na pvp dziennie.
11. Dodatkowe informacje o sobie: Lubie grać w minecrafta, czasami gram w cs:go, gram w drużynie piłki ręcznej i czasami jeżdżę na turnieje piłki nożnej, interesuje się informatyką jak i elektroniką, w szkole uczę się średnio moim ulubionymi przedmiotami są matematyka, infa, w-f. Lubie uprawiać wszelakie sporty.
2. Wiek: 15.
3. Nick w grze: piotrek9813
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: tak na oko 8 miesięcy.
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: Na ts cały czas, a na cv mogę poświęcić około 2-3h w tygodniu szkolnym.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak posiadam.
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Posiadam Skype oraz TS 3.
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora: Przydały by mi się komendy typu:
/jail (nick) (cela) (czas) - (więzienie)
/kick (gracz) - wyrzucenie gracza z serwera minecraft
/mute (gracz) (minuty) - blokada na czas na czat
/seen (gracz) - pokazuje najważniejsze informacje o danym graczu np. kiedy ostatnio się pojawił na danym trybie, pokazuje ip.
/cc - wyczyszcza czat
/v - włącza niewidzialność
/fly - Latanie
(Wiem że nie wypisałem wszystkich komend lecz to są te które ja uważam za ważne).
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Jestem ogarnięty mam kulturę osobistą, jestem pomocny, znam większość komend, jestem prawie cały czas na TS3, cały czas pomagam graczom i administracji, mam doświadczenie (opiekun pvp/moderator TS), co do sprawdzania czasem też jest przydatne na cv a na tym się raczej dobrze znam bo sprawdzam dziesiątki os. na pvp dziennie.
11. Dodatkowe informacje o sobie: Lubie grać w minecrafta, czasami gram w cs:go, gram w drużynie piłki ręcznej i czasami jeżdżę na turnieje piłki nożnej, interesuje się informatyką jak i elektroniką, w szkole uczę się średnio moim ulubionymi przedmiotami są matematyka, infa, w-f. Lubie uprawiać wszelakie sporty.