16.02.2016, 15:20 -
1.Imię: Łukasz
2.Wiek: 14 lat
3.Nick w grze: Sarquez
4.Status konta: Non premium
5.Czas, jaki grasz na serwerze minecraft Lecraft: 2 lata
8.Posiadasz Skype/ TeamSpeak3: Tak
9.Komendy przydatne w roli Młodszego Moderatora:
- /ban <nick> - banuje gracza permanentnie
- / tempban <nick> <czas> - daje graczowi czasowego bana
- /mute <nick> <czas> - ucisza gracza
- /cc - czyści chat
- /c off - wyłącza chat
- /c on - włącza chat
- /jail <nick> <numer jaila> <czas> - wtrąca gracza do więzienia
- /invsee <nick> - daje podgląd na ekwipunek gracza
- /kick <nick> - wyrzuca gracza z serwera minecraft
10.Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
-Powinienem zostać wybrany, z uwagi na moją odpowiedzialność i rozsądność. Powierzoną mi pracę wykonuję z należytą dokładnością i sumiennością. Moim atutem, jest również pomoc drugiej osobie. Jestem osobą tolerancyjną i wyrozumiałą. Niestety nie posiadam dużego doświadczenia jako Młodszy Moderator, prowadziłem tylko epizodycznie serwer z kolegą z klasy. Jednakże, chciałbym spróbować swoich sił jako KidMod.
11.Dodatkowe informacje o sobie:
-Mieszkam w Radomiu, w województwie mazowieckim. Moje zainteresowania to głównie języki obce. Za cel postanowiłem sobie obrać osiągniecie poziomu C1 do zakończenia gimnazjum oraz zdobycie certyfikatu. Uczęszczam do rodzimego gimnazjum. Jestem uczniem klasy dwujęzycznej z językiem wiodącym, jakim jest język hiszpański. Radzę sobie z nim bardzo dobrze i w wakacje wyjadę na jego intensywny kurs do Lloret de Mar. Moimi zainteresowaniami są również sporty, jednak najbardziej przepadam za piłką nożną, siatkówką i piłką ręczną.
2.Wiek: 14 lat
3.Nick w grze: Sarquez
4.Status konta: Non premium
5.Czas, jaki grasz na serwerze minecraft Lecraft: 2 lata
6.Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: od dwóch godzin dziennie ( zależy to od nadmiaru nauki )
7.Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak8.Posiadasz Skype/ TeamSpeak3: Tak
9.Komendy przydatne w roli Młodszego Moderatora:
- /ban <nick> - banuje gracza permanentnie
- / tempban <nick> <czas> - daje graczowi czasowego bana
- /mute <nick> <czas> - ucisza gracza
- /cc - czyści chat
- /c off - wyłącza chat
- /c on - włącza chat
- /jail <nick> <numer jaila> <czas> - wtrąca gracza do więzienia
- /invsee <nick> - daje podgląd na ekwipunek gracza
- /kick <nick> - wyrzuca gracza z serwera minecraft
10.Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
-Powinienem zostać wybrany, z uwagi na moją odpowiedzialność i rozsądność. Powierzoną mi pracę wykonuję z należytą dokładnością i sumiennością. Moim atutem, jest również pomoc drugiej osobie. Jestem osobą tolerancyjną i wyrozumiałą. Niestety nie posiadam dużego doświadczenia jako Młodszy Moderator, prowadziłem tylko epizodycznie serwer z kolegą z klasy. Jednakże, chciałbym spróbować swoich sił jako KidMod.
11.Dodatkowe informacje o sobie:
-Mieszkam w Radomiu, w województwie mazowieckim. Moje zainteresowania to głównie języki obce. Za cel postanowiłem sobie obrać osiągniecie poziomu C1 do zakończenia gimnazjum oraz zdobycie certyfikatu. Uczęszczam do rodzimego gimnazjum. Jestem uczniem klasy dwujęzycznej z językiem wiodącym, jakim jest język hiszpański. Radzę sobie z nim bardzo dobrze i w wakacje wyjadę na jego intensywny kurs do Lloret de Mar. Moimi zainteresowaniami są również sporty, jednak najbardziej przepadam za piłką nożną, siatkówką i piłką ręczną.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.02.2016, 14:55 przez Sarquez.