23.04.2020, 19:24 -
1 Imię:Zuzia
2 Wiek:14 lat
3 Nick w grze: yumisia
4 Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft: kilka miesięcy
5 Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Mniej więcej od 4 godziny do 6
6 Czy posiadasz wymienione programy: Posiadam facebook, Discord i skype
7 Komendy przydatne w roli chatmoda: /ban /kick /mute /tempmute /warn /ec
8 Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko chatmoda: Umiem dość dobrze uspokajać ludzi. Wprowadzać dobra i przyjemną atmosferę. I chce zapobiegać spamowi , przeklinaniu itp. Chciałabym też pomóc ludziom którzy nie znają nie których komend na tym serwerze minecraft minecraft.
9 Coś o tobie: Jak mówiłam mam na imię Zuzia. Mam 14 lat. Lubie rysować i interesuję się informatyką. Jestem dość towarzyska osobą i jestem miła.
10 Czy masz sprawny mikrofon?: tak, mam sprawny mikrofon.
11 Jaki minecrafta posiadasz premium/non premium: Posiadam minecraft premium.
12 Czy miałaś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft: Tak, miałam okazje.[/font][/size][/color]
13 Czy byłaś już w administracji minecraft Lecraft?: Nie, ale bardzo chciała dołączyć do ad
2 Wiek:14 lat
3 Nick w grze: yumisia
4 Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft: kilka miesięcy
5 Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Mniej więcej od 4 godziny do 6
6 Czy posiadasz wymienione programy: Posiadam facebook, Discord i skype
7 Komendy przydatne w roli chatmoda: /ban /kick /mute /tempmute /warn /ec
8 Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko chatmoda: Umiem dość dobrze uspokajać ludzi. Wprowadzać dobra i przyjemną atmosferę. I chce zapobiegać spamowi , przeklinaniu itp. Chciałabym też pomóc ludziom którzy nie znają nie których komend na tym serwerze minecraft minecraft.
9 Coś o tobie: Jak mówiłam mam na imię Zuzia. Mam 14 lat. Lubie rysować i interesuję się informatyką. Jestem dość towarzyska osobą i jestem miła.
10 Czy masz sprawny mikrofon?: tak, mam sprawny mikrofon.
11 Jaki minecrafta posiadasz premium/non premium: Posiadam minecraft premium.
12 Czy miałaś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft: Tak, miałam okazje.[/font][/size][/color]
13 Czy byłaś już w administracji minecraft Lecraft?: Nie, ale bardzo chciała dołączyć do ad
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.04.2020, 19:34 przez Yumisia.