11.04.2020, 21:43 -
1.Imię: Fryderyk
2.Wiek: 17
3.Nick w grze: Kazuchika_Okada
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft: Zacząłem kilka miesięcy temu, zrobiłem sobie przerwę od Minecrafta ogółem, i wróciłem niedawno, wydaje mi się że z dwa tygodnie temu, ale jestem w tym czasie raczej dość aktywny.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Jeśli będzie to przeciętny dzień - między 2 a 5 godzin (jeżeli będę się sprawdzał w roli ChatModa to pewnie zwiększę czas który będę spędzał na serwerze minecraft).
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Wszystkie wymienione
7.Komendy przydatne w roli ChatMod:
/cc [Czyszczenie czatu]
/c off [Wyłączenie czatu]
/c on [Włączenie czatu]
/kick <nick> <powód> [Wyrzucenie gracza]
/warn <nick> <powód> [Ostrzeżenie gracza]
/tempmute <nick> <czas> [Tymczasowo wycisza gracza]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Myślę że sprawdziłbym się w roli ChatModa jako iż dość szybko piszę, co pomaga w kontrolowaniu chatu. Jestem również straszliwie opanowaną osobą, praktycznie nie da się mnie zdenerwować czy wyprowadzić z równowagi, co również pomaga w tej roli. Chciałbym również wspomnieć że sam serwer bardzo mi się podoba i bardzo chętnie spędzam na nim czas, co pewne przełoży się na efektywność mojej pracy.
9.Coś o sobie: Jak już wspomniałem wyżej, jestem bardzo opanowany i spokojny. W bardzo płynny sposób przechodzę z poważnej do luźnej osoby. Mam dużo wolnego czasu i prawdę mówiąc bardzo ciekawią mnie kontakty międzyludzkie, więc spędzanie czasu na przeglądaniu czatu na takim serwerze minecraft jak ten to byłaby dla mnie czysta przyjemność.
10.Czy masz sprawny mikrofon?: Tak (planuję kupić Tracer Studio Pro ale aktualny jest w pełni sprawny).
11.Jaki Minecraft posiadasz?: Aktualnie non premium ale zamierzam w najbliższym czasie zakupić Minecraft premium.
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft Minecraft?: Byłem modem na dwóch małych serwerach które nie żyły zbyt długo
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy?: Nie miałem jeszcze takiego szczęścia
Dziękuję za wszelką poświęconą uwagę i jeżeli mogę cokolwiek poprawić to z chęcią to zrobię jeżeli uczyni mnie to ChatModem.