08.04.2020, 16:17 -
1. Imię: sławek
2. Wiek:20
3. Nick w grze:haukol203
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft:od 2016
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer:aktualnie 4-10h
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?:wszystkie
7. Komendy przydatne w roli ChatMod :/cc /c off /c on
/tempmute nick czas wyciszenie na okreslony czas
/warn nick daje ostrzezenie graczowi
/sprawdz nick sprawdza danego gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: poniewaz bylem juz w administracji na serwerze minecraft Lecraft nie raz i mam dosc duzo doswiadczenia by sobie poradzic z serwerem
9. Coś o sobie:pochodze z śląska lubie pograc w karty gdy nie mam nic innego do roboty interesowalem sie sportem ale jakos gdy zdobylem prace zainteresowanie przeminelo jestem osoba ktora latwo sie nie poddaje
10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE)?:tak
11. Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)?:premium
12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP):tak
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy? :na creative 6 razy
2. Wiek:20
3. Nick w grze:haukol203
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft:od 2016
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer:aktualnie 4-10h
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?:wszystkie
7. Komendy przydatne w roli ChatMod :/cc /c off /c on
/tempmute nick czas wyciszenie na okreslony czas
/warn nick daje ostrzezenie graczowi
/sprawdz nick sprawdza danego gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: poniewaz bylem juz w administracji na serwerze minecraft Lecraft nie raz i mam dosc duzo doswiadczenia by sobie poradzic z serwerem
9. Coś o sobie:pochodze z śląska lubie pograc w karty gdy nie mam nic innego do roboty interesowalem sie sportem ale jakos gdy zdobylem prace zainteresowanie przeminelo jestem osoba ktora latwo sie nie poddaje
10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE)?:tak
11. Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)?:premium
12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP):tak
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy? :na creative 6 razy
Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.04.2020, 16:25 przez Huksiolek.