04.04.2020, 10:38 -
1.Imię : Ksawery
2.Wiek :11
3.Nick w grze : Ksawery1351
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : 3 lub 2 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 3 lub 4 h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : AnyDesk , Facebook
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/kick (nazwa) (powod) (Wyrzuca Gracza z serwera minecraft)
/cc - (czysci chat)
/warn (nazwa) (powod) - (ostrzega gracza)
/tempmute (nazwa) (czas) (powod)
/c on - (Wlacza Chat)
/c (Wylacza Chat)
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Jestem Milym I Pomocnym Graczem Mialem Krotka Przerwe Z Lecraft jakies 1 tydzien bo lekcje nadrabialem ale juz wracam z aktywnoscia staram sie i mysle ze bede dobrym chat modem
9.Coś o sobie : Mam Na Imie Ksawery Mam 11 lubie jeść Pizza Oraz Lody O Smaku Gumy Bardzo Lubie Grac W Siatkowke Oraz Piłke Nożna i Chcialbym Byc Chat Modem na serwerze minecraft Lecraft.pl
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Średni
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :NONPREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak Na MegaDropie (IP NIE PODAM)
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? : Nie ale Mam Nadzieje Ze
Będę!
2.Wiek :11
3.Nick w grze : Ksawery1351
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : 3 lub 2 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 3 lub 4 h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : AnyDesk , Facebook
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/kick (nazwa) (powod) (Wyrzuca Gracza z serwera minecraft)
/cc - (czysci chat)
/warn (nazwa) (powod) - (ostrzega gracza)
/tempmute (nazwa) (czas) (powod)
/c on - (Wlacza Chat)
/c (Wylacza Chat)
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Jestem Milym I Pomocnym Graczem Mialem Krotka Przerwe Z Lecraft jakies 1 tydzien bo lekcje nadrabialem ale juz wracam z aktywnoscia staram sie i mysle ze bede dobrym chat modem
9.Coś o sobie : Mam Na Imie Ksawery Mam 11 lubie jeść Pizza Oraz Lody O Smaku Gumy Bardzo Lubie Grac W Siatkowke Oraz Piłke Nożna i Chcialbym Byc Chat Modem na serwerze minecraft Lecraft.pl
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Średni
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :NONPREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak Na MegaDropie (IP NIE PODAM)
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? : Nie ale Mam Nadzieje Ze
Będę!