03.04.2020, 13:50 -
1.Imię : Gabrysia
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : gabka_alien
4.Czasz od kiedy grasz na serwerze minecraft Minecraft Lecraft: 4 miesiące z hakiem.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : W dni szkolne 3-5 a w dni wolne 8-9 godz.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy ? Jakie ? : Posiadam wszystkie.
7.Komendy przydatne w roli w roli Chatmod :
/cc - czyści czas
/kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z serwera minecraft
/cmi kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z trybu
/warn [nick] [powód] - ostrzega gracza
/tempmute [nick] [czas] [powód] - wycisza gracza na dany czas
/c on - włącza czat
/c wyłącza czat
8.Dlaczego mam ciebie wybrać na to stanowisko : Myślę że nadawała bym się na tę stanowisko ponieważ umiem wybrnąć z różnych sytuacji , jestem otwarta i lubię pomagać innym oraz dobrze dogaduje się z innymi więc myślę że byłabym dobra na te stanowisko.
9.Coś o sobie : Mam na imię Gabrysia mam 14 lat . Interesuje się grami i często trafiam na jakieś turnieje np w cs:go ale tam bardzo żadziej niż gdzie indziej . Moje hobby to siatkówka gram w lidze , jeżdżę również na longbordzie.
10.Czy masz sprawny mikrofon tak/nie : Tak
11.Jaki masz Minecraft premium/nonpremium : Premium
12.Czy miałaś już możliwość być członkiem na innym serwerze minecraft Minecraft : Tak miałam okazje
13.Czy miałaś już okazje w administracji na serwerze minecraft Minecraft Lecraft? Jak tak to jaki tryb , i ile razy ? : Niestety ale nie byłam >:
POZDRAWIAM <:
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : gabka_alien
4.Czasz od kiedy grasz na serwerze minecraft Minecraft Lecraft: 4 miesiące z hakiem.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : W dni szkolne 3-5 a w dni wolne 8-9 godz.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy ? Jakie ? : Posiadam wszystkie.
7.Komendy przydatne w roli w roli Chatmod :
/cc - czyści czas
/kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z serwera minecraft
/cmi kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z trybu
/warn [nick] [powód] - ostrzega gracza
/tempmute [nick] [czas] [powód] - wycisza gracza na dany czas
/c on - włącza czat
/c wyłącza czat
8.Dlaczego mam ciebie wybrać na to stanowisko : Myślę że nadawała bym się na tę stanowisko ponieważ umiem wybrnąć z różnych sytuacji , jestem otwarta i lubię pomagać innym oraz dobrze dogaduje się z innymi więc myślę że byłabym dobra na te stanowisko.
9.Coś o sobie : Mam na imię Gabrysia mam 14 lat . Interesuje się grami i często trafiam na jakieś turnieje np w cs:go ale tam bardzo żadziej niż gdzie indziej . Moje hobby to siatkówka gram w lidze , jeżdżę również na longbordzie.
10.Czy masz sprawny mikrofon tak/nie : Tak
11.Jaki masz Minecraft premium/nonpremium : Premium
12.Czy miałaś już możliwość być członkiem na innym serwerze minecraft Minecraft : Tak miałam okazje
13.Czy miałaś już okazje w administracji na serwerze minecraft Minecraft Lecraft? Jak tak to jaki tryb , i ile razy ? : Niestety ale nie byłam >:
POZDRAWIAM <: