26.03.2020, 21:34 -
1.Imię : Kuba
2.Wiek : 18
3.Nick w grze : Grochu3
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Okolo dwoch tygodni.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Od 8 do 10h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Discord
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : Kick,ban,cc,warn,mute,c on, c off
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ lubię pomagać innym jestem cierpliwy i myślę, że nie pożałujecie
9.Coś o sobie : Jestem Kuba mam 18 lat chodzę do 2 klasy liceum interesuje się informatyką i sportem jak mam czas lubię pograć
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Oczywiśćie
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Zwykły
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Niestety nie i to był by mój pierwszy raz
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Jesli sie uda bede pierwszy raz
2.Wiek : 18
3.Nick w grze : Grochu3
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Okolo dwoch tygodni.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Od 8 do 10h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Discord
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : Kick,ban,cc,warn,mute,c on, c off
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ lubię pomagać innym jestem cierpliwy i myślę, że nie pożałujecie
9.Coś o sobie : Jestem Kuba mam 18 lat chodzę do 2 klasy liceum interesuje się informatyką i sportem jak mam czas lubię pograć
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Oczywiśćie
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Zwykły
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Niestety nie i to był by mój pierwszy raz
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Jesli sie uda bede pierwszy raz