21.03.2020, 16:43 -
1.Imię :
Kacper
2.Wiek :
14
3.Nick w grze :
KapiszoneQ
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Od mniej więcej 2-3 lat, zmieniałem nick na premce.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Dziennie na serwer mogę poświęcić od 2 do 4 godzin, oczywiście w weekend i wolne więcej.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak posiadam wszystkie
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
tempmute <nick> <czas / długość> <powód> - Wyciszam gracza na daną długość na chacie. Wyciszam jak np. ktoś użyje niestosownych słów na chacie.
/kick <nick> <powód> = komenda, za pomocą której wyrzucamy gracza z serwera minecraft minecraft.
/cc - czyści chat.
/c on (/chat on) - Włącza Chat.
/c off (/chat off) - Wyłącza Chat.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ jestem spokojny, miły, pomocny. Nie ulegam graczom o bezsensowne prośby. Będę dużo pomagał w rozwijaniu serwera minecraft i chciałbym spróbować swoich sił na to stanowisko.
9.Coś o sobie :
Cześć, jestem Kacper. Interesuje sie grami PC takimi jak: Gta V, Need For Speed, Forza Horizon, Battle Front 1 i 2, Uncharted, Battle field itp. Jestem siatkarzem w grupie zaawansowanej i kilkanaście razy zdazylo mi sie wyjechac na wice mistrzostwa polski. Z cech które mnie wyrózniają jestem miły, pomocny, zaradny i bardzo mocno cierpliwy. Nie ulegam prośbom o bezsensowne rzeczy. Zawszę pomoge innym. Staram sie uczestniczyć w zebraniach administracyjnych. Gram w minecraft od 4lat. Posiadałem kilka swoich serwerów minecraft minecraft wiec mam swoje doświadczenie w tym. Sobą staram się reprezentować jak największy poziom. Chciałbym podjąć działania na tym serwerze minecraft. Bardzo chciałbym dostać się tutaj do administracji.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
PREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
Tak, miałem okazję.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:
[b][i]Nie niestety nie miałem takiej okazji.
[/i][/b]
[/i][/b]