18.03.2020, 14:02 -
1.Imię :
Mikołaj
2.Wiek :
13 lat
3.Nick w grze :
Varlex
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft :
Ok. 5 lat
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :
Od 2 do 8h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :
Posiadam Discorda i TeamSpeaka
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
Są to /mute lub /tempmute , lecz także takie komendy jak /socialspy (o ile te rangi mają do niego dostęp) lub chociażby /kick.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Często siedzę na skyblocku, zawsze czytam chat staram udzielać się jak najlepszych odpowiedzi i pomagać w miarę możliwości
9.Coś o sobie :
Jak już mówiłem, nazwyam się Mikołaj i mam 13 lat. Chodzę do klasy 6 i mieszkam w woj. Podkarpackim. Na lecrafcie zacząłem grać gdy dostałem swój pierwszy komputer czyli ok.5 lat temu. Jestem przyjazny i w miarę ogarnięty. Nie używam niecenzuralnych skrótów typu JD,JP bo najzywczajniej mnie to nie bawi. Mam siostrę młodszą o 8 lat co sprawia mi wiele problemów i nieprzyjemności, ale jakoś z nią wytrzymuję i jeszcze się nie pozabijaliśmy. Uwielbiam przyrodę czasem robię jakieś fotki podczas spacerów wycieczek itd. Kocham rysować robię to od niedawna ale myślę że całkiem nieźle mi to wychodzi. Jako jedna z niewielu osób jakie znam ( z mojego zakresu wiekowego ) lubię czytać książki i robię to dla przyjemności. No i to chyba tyle co mógłbym o sobie opowiedzieć
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
Posiadam mikro, lecz nie jest ono sprawne na tą chwilę
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
Niestety non premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
Tak byłem Pomocnikiem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Nie miałem takiej przyjemności
Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.03.2020, 14:30 przez Varlex.
Nawet najpotężniejsza broń jest bezużyteczna w złych rękach.