13.03.2020, 18:05 -
1. Imię : x
2. Wiek : x
3. Nick w grze : Smuutas3k
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft lecraft : 3 lata
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : ok. 4 do 6 godz.
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Posiadam Facebook oraz Discord
7. Przydatne komendy w roli chatmoda :
- /c off (wyłącza czat)
- /c on (włącza czat)
- /cc (czyści czat)
- /kick (Wyrzuca gracza)
- /warn (nick) (powód) [Ostrzeżenie dla gracza]
- /tempmute (Wycisza gracza na czas określony)
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na stanowisko : Gram często na serwerze minecraft , jestem miły i pomocny , upominam graczy , którzy mogą łamać regulamin
9. Coś o sobie : Mieszkam w Koninie , mam dużo przyjaciół i mojego psa (rasy Shit-Tsu) bardzo go kocham , żyje z nim od już od 8 lat
10. Czy masz sprawny mikrofon : Tak
11. Jaki minecraft posiadasz : Premium
12. Czy miałeś możliwość być członkiem na innym serwerze minecraft minecraft ? Tak , na 2
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy? Niestety , nigdy wcześniej nie podjąłem tego wyzwania z powodu wieku (oczywiście teraz mam już 14)
2. Wiek : x
3. Nick w grze : Smuutas3k
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft lecraft : 3 lata
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : ok. 4 do 6 godz.
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Posiadam Facebook oraz Discord
7. Przydatne komendy w roli chatmoda :
- /c off (wyłącza czat)
- /c on (włącza czat)
- /cc (czyści czat)
- /kick (Wyrzuca gracza)
- /warn (nick) (powód) [Ostrzeżenie dla gracza]
- /tempmute (Wycisza gracza na czas określony)
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na stanowisko : Gram często na serwerze minecraft , jestem miły i pomocny , upominam graczy , którzy mogą łamać regulamin
9. Coś o sobie : Mieszkam w Koninie , mam dużo przyjaciół i mojego psa (rasy Shit-Tsu) bardzo go kocham , żyje z nim od już od 8 lat
10. Czy masz sprawny mikrofon : Tak
11. Jaki minecraft posiadasz : Premium
12. Czy miałeś możliwość być członkiem na innym serwerze minecraft minecraft ? Tak , na 2
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy? Niestety , nigdy wcześniej nie podjąłem tego wyzwania z powodu wieku (oczywiście teraz mam już 14)
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.03.2022, 10:48 przez datura.