02.03.2020, 18:34 -
Witam z tej strony KrokusX
Mówiąc o lecrafcie, chciał bym was wszystkich przeprosić ( nawet graczy )
bardzo żałuję że robiłem te walone dramy ( które były dziecinne i nie potrzebne.
Dostawałem wiele szans od lecrafta i wszystkie zmarnowałem ale chciał bym od was otrzymać ostaniom szansę na tym serwerze minecraft, ponieważ z tym serwerem przypominają mi się chwile z administracją oraz z graczami
chwile złe i dobre, nie można zapomnieć wszystkiego co było "gówno warte" po co psuć to wszystko.
Po paru dniach stwierdziłem że byłem dziecinny robiąc te dramy na serwerze minecraft z administracją one były nie potrzebne, chciał bym naprawdę otrzymać od was ostaniom szansę której nie zwalił bym już taki wgl bym tego już nie zrobił.
Większość adm i graczy kojaży mnie ze złej storny, lecz jedea administratorka Mayumi nie przestała mnie lubić, nadal mnie lubi i utrzymujemy kontakt. Ale żałuję tego co zrobiłem naprawdę. Mam nadzieję że wszystko się jeszcze ułoży
Piszę to z wielkim bulem serca, nie da się o was zapomnieć
<3
(02.03.2020, 18:34)Kroksiak napisał(a):Witam z tej strony KrokusXMówiąc o lecrafcie, chciał bym was wszystkich przeprosić ( nawet graczy )bardzo żałuję że robiłem te walone dramy ( które były dziecinne i nie potrzebne.Dostawałem wiele szans od lecrafta i wszystkie zmarnowałem ale chciał bym od was otrzymać ostaniom szansę na tym serwerze minecraft minecraft, ponieważ z tym serwerem przypominają mi się chwile z administracją oraz z graczamichwile złe i dobre, nie można zapomnieć wszystkiego co było "gówno warte" po co psuć to wszystko.Po paru dniach stwierdziłem że byłem dziecinny robiąc te dramy na serwerze minecraft minecraft z administracją one były nie potrzebne, chciał bym naprawdę otrzymać od was ostaniom szansę której nie zwalił bym już taki wgl bym tego już nie zrobił.Większość adm i graczy kojaży mnie ze złej storny, lecz jedea administratorka Mayumi nie przestała mnie lubić, nadal mnie lubi i utrzymujemy kontakt. Ale żałuję tego co zrobiłem naprawdę. Mam nadzieję że wszystko się jeszcze ułoży
Piszę to z wielkim bulem serca, nie da się o was zapomnieć
<3
Przepraszam budowniczych ( innezz ) wybacz
Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.03.2020, 18:35 przez Kroksiak.