01.03.2020, 12:55 -
1. Imię: Denis
2.Wiek: 17
3.Nick: _Scoot33_
4. Zaczełem grać 4 mies temu
5.Od 7/8 godzin
6.Posiadam : Facebook,Discord
7.Podstawowe komendy takie jak:/kick,/warn,/mute,/tempban ,/template
8.Moim zdaniem mógł bym zzostać ChatModem ponieważ jestem osobą miłą ,stanowczą ,pracowitą.
Lubie pomagąc innym .Mam własny serwer i mam wszystko w jednym palcu i chciałbym dostać taką rangę bo chciałbym pomagać na serwerze minecraft .
9. Nazywam się Denis chodzę do 2 klasy technikum informatycznego w Szczecinie.Jestem osobą aktywną i chciałbym się przydać i wykazać.
10. Jasne że mam
11.Mam premium ale gram na nonpremium.
12.Tak ,wiele razy (Admin,Helper ,Właściciel,Moderator)
13. Niestety nie byłem w administracji na tym serwerze minecraft ale bardzo by było mi miło jak bym miał mozliwość dołączenia to członów admnistracji.
2.Wiek: 17
3.Nick: _Scoot33_
4. Zaczełem grać 4 mies temu
5.Od 7/8 godzin
6.Posiadam : Facebook,Discord
7.Podstawowe komendy takie jak:/kick,/warn,/mute,/tempban ,/template
8.Moim zdaniem mógł bym zzostać ChatModem ponieważ jestem osobą miłą ,stanowczą ,pracowitą.
Lubie pomagąc innym .Mam własny serwer i mam wszystko w jednym palcu i chciałbym dostać taką rangę bo chciałbym pomagać na serwerze minecraft .
9. Nazywam się Denis chodzę do 2 klasy technikum informatycznego w Szczecinie.Jestem osobą aktywną i chciałbym się przydać i wykazać.
10. Jasne że mam
11.Mam premium ale gram na nonpremium.
12.Tak ,wiele razy (Admin,Helper ,Właściciel,Moderator)
13. Niestety nie byłem w administracji na tym serwerze minecraft ale bardzo by było mi miło jak bym miał mozliwość dołączenia to członów admnistracji.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.03.2020, 13:05 przez _Scoot33_.