18.01.2020, 19:00 -
1. Imię:Szymon
2. Wiek:14
3. Nick w grze:skay
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:4lata
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer:4h szkoła 3-2h
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?:Tak mam wszystkie
7. Komendy przydatne w roli ChatMod / Helper:C on wyłącza czat C off wyłącza czat /kick czas powód
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Moim największym marzeniem jest zostać ChatModem
9. Coś o sobie: Jestem normalny jak inni jestem kulturalnym graczem i uczciwym
10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE)?: Tak
11. Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)?: NonPremium
12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP):Tak
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy? Nie byłem
14.Link (np. Imgur) do ss (zrzutu ekranu) polecenia serwera minecraft przykładowo na grupce fb/forum itp.
2. Wiek:14
3. Nick w grze:skay
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:4lata
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer:4h szkoła 3-2h
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?:Tak mam wszystkie
7. Komendy przydatne w roli ChatMod / Helper:C on wyłącza czat C off wyłącza czat /kick czas powód
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Moim największym marzeniem jest zostać ChatModem
9. Coś o sobie: Jestem normalny jak inni jestem kulturalnym graczem i uczciwym
10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE)?: Tak
11. Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)?: NonPremium
12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP):Tak
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy? Nie byłem
14.Link (np. Imgur) do ss (zrzutu ekranu) polecenia serwera minecraft przykładowo na grupce fb/forum itp.