13.01.2020, 17:12 -
1.Imię : Mateusz
2.Wiek : 20
3.Nick w grze : Rusio
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : ok 2,5 roku
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Od 1 do 2h (Po sesji więcej)
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebooka, TS3, Skype
7. Najważniejsze moim zdaniem komendy:
-/kick nick powód - wyrzuca gracza z serwera minecraft
-/chat c - czyści chat
-/chat off/on - wyłącza/włącza chat
-/tempmute nick czas powód - wycisza gracza
-/ban nick powód - banuje permanentnie
-/tempban nick czas powód- jak wskazuje nazwa
-/warn nick powód - ostrzeżenie
[b]-/mute nick powód - wyciszenie gracza na zawsze[/b]
8. Dlaczego mnie? Jestem ogarniętą osobą, posiadam dość spore doświadczenie w administrowaniu serwerem. Jestem dość towarzyską i "społeczną" osobą. Zawsze staram się być pomocny i miły dla znajomych jak i obcych mi osób. W kontaktach z drugim człowiekiem staram się być opanowany i wyrozumiały (ale każdy ma swoje granice). Do gry preferuje godziny wieczorne ale ze względu na moje studia jestem dostępny również w godzinach przed i popołudniowych (słabo zorganizowany plan zajęć).
9. Coś o sobie : Pochodzę z okolic Łodzi. Jestem studentem pierwszego roku na UŁ. Studiuję Bezpieczeństwo Narodowe. W wolnych chwilach lubię usiąść do komputera i popykać w MC i CS Go. Preferuję też wyjścia ze znajomymi. Od 3 lat mieszka sam.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium niestety
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
W gimnazjum parę razy oraz liceum
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? -Nie
2.Wiek : 20
3.Nick w grze : Rusio
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : ok 2,5 roku
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Od 1 do 2h (Po sesji więcej)
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebooka, TS3, Skype
7. Najważniejsze moim zdaniem komendy:
-/kick nick powód - wyrzuca gracza z serwera minecraft
-/chat c - czyści chat
-/chat off/on - wyłącza/włącza chat
-/tempmute nick czas powód - wycisza gracza
-/ban nick powód - banuje permanentnie
-/tempban nick czas powód- jak wskazuje nazwa
-/warn nick powód - ostrzeżenie
[b]-/mute nick powód - wyciszenie gracza na zawsze[/b]
8. Dlaczego mnie? Jestem ogarniętą osobą, posiadam dość spore doświadczenie w administrowaniu serwerem. Jestem dość towarzyską i "społeczną" osobą. Zawsze staram się być pomocny i miły dla znajomych jak i obcych mi osób. W kontaktach z drugim człowiekiem staram się być opanowany i wyrozumiały (ale każdy ma swoje granice). Do gry preferuje godziny wieczorne ale ze względu na moje studia jestem dostępny również w godzinach przed i popołudniowych (słabo zorganizowany plan zajęć).
9. Coś o sobie : Pochodzę z okolic Łodzi. Jestem studentem pierwszego roku na UŁ. Studiuję Bezpieczeństwo Narodowe. W wolnych chwilach lubię usiąść do komputera i popykać w MC i CS Go. Preferuję też wyjścia ze znajomymi. Od 3 lat mieszka sam.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium niestety
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
W gimnazjum parę razy oraz liceum
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? -Nie