16.02.2016, 20:30 -
Imię: Julia
Nick w grze: jjulia12
Status konta [Premium/Non-premium]: Chwilowo posiadam minecraft non-premium
Ile grasz na serwerze minecraft Lecraft: Na lc gram od wersji 1.6
Czas , jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: Mogę poświęcić dziennie nawet 4 godziny na serwerze minecraft
Posiadasz sprawny mikrofon: TAK
Posiadasz skype oraz TeamSpeak 3: TAK
Komendy przydatne w roli Młodszego Moderatora:
Komendy przydatne do mojej roli
/ban nick powód
/banip
/kick
/gm
/fly
/unban
/mute
/tempmute
/v
/invsee
/time set
/spawn
/cc
/weather
Znam jeszcze inne z World Edit
Dlaczego akurat ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie :
Powinniście mnie wybrać ponieważ dogaduje się z graczami , ładnie buduje , nie obrażam ludzi na chacie , utrzymuje porządek na serwerze minecraft , przestrzegam regulaminu, upominam ludzi jeśli go łamią . Jestem osobą kreatywną która na pewno umili czas na serwerze minecraft innym graczom. Jeśli mam jakieś wątpliwości to wole zapytać kogoś bardziej doświadczonego kto mi powie co mam zrobić w sytuacji np kiedy gracz prosi mnie o vip,fly,gm albo prosi żebym mu coś dałam z gm.
Dodatkowe informacje o sobie:
Mogę nagrać odcinek z serwera minecraft . Lecz mój kanał na yt jest tymczasowo zawieszony ze względów prywatnych. Ale to nie problem dla mnie go "ożywić". Specjalnie dla serwera minecraft moge zrobić dużo rzeczy. Posiadałam moderatora/admina/Budowniczego również na innych serwerach już nie działających . Z kolegą mieliśmy wspólny serwer ale to był nie wypał .
mam nadzieje że teraz moje podanie będzie się wam podobać . Jestem dobrej myśli że mnie przyjmiecie.
Pozdrawiam Jjulia12
Nick w grze: jjulia12
Status konta [Premium/Non-premium]: Chwilowo posiadam minecraft non-premium
Ile grasz na serwerze minecraft Lecraft: Na lc gram od wersji 1.6
Czas , jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: Mogę poświęcić dziennie nawet 4 godziny na serwerze minecraft
Posiadasz sprawny mikrofon: TAK
Posiadasz skype oraz TeamSpeak 3: TAK
Komendy przydatne w roli Młodszego Moderatora:
Komendy przydatne do mojej roli
/ban nick powód
/banip
/kick
/gm
/fly
/unban
/mute
/tempmute
/v
/invsee
/time set
/spawn
/cc
/weather
Znam jeszcze inne z World Edit
Dlaczego akurat ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie :
Powinniście mnie wybrać ponieważ dogaduje się z graczami , ładnie buduje , nie obrażam ludzi na chacie , utrzymuje porządek na serwerze minecraft , przestrzegam regulaminu, upominam ludzi jeśli go łamią . Jestem osobą kreatywną która na pewno umili czas na serwerze minecraft innym graczom. Jeśli mam jakieś wątpliwości to wole zapytać kogoś bardziej doświadczonego kto mi powie co mam zrobić w sytuacji np kiedy gracz prosi mnie o vip,fly,gm albo prosi żebym mu coś dałam z gm.
Dodatkowe informacje o sobie:
Mogę nagrać odcinek z serwera minecraft . Lecz mój kanał na yt jest tymczasowo zawieszony ze względów prywatnych. Ale to nie problem dla mnie go "ożywić". Specjalnie dla serwera minecraft moge zrobić dużo rzeczy. Posiadałam moderatora/admina/Budowniczego również na innych serwerach już nie działających . Z kolegą mieliśmy wspólny serwer ale to był nie wypał .
mam nadzieje że teraz moje podanie będzie się wam podobać . Jestem dobrej myśli że mnie przyjmiecie.
Pozdrawiam Jjulia12
Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.02.2016, 17:45 przez jjulia12.