13.08.2020, 19:50 -
1. Imię:
Zuzanna
2. Wiek:
19
3. Nick w grze:
zika109
4. Od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl:
Od kwietnia
5. Czas dzienny jaki możesz przeznaczyć na serwer:
Od 4 do 8h
6. Czy posiadasz Facebooka i Discorda?:
Tak, posiadam oba
7. Czy byłeś/aś karany/a na serwerze minecraft minecraft minecraft/forum/discord? Jak tak to za co?:
Nie
8. Wymień komendy moderacyjne które znasz:
Kary
/kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft
/cmi kick <nick> <powód> - Wyrzuca gracza z danego trybu
/tempmute <nick> <czas> <powód> - Tymczasowo wycisza gracza
/warn <nick> <powód> - Daje ostrzeżenie graczowi
Chat
/c off - wyłącza chat
/tempmute <nick> <czas> <powód> - Tymczasowo wycisza gracza
/warn <nick> <powód> - Daje ostrzeżenie graczowi
Chat
/c off - wyłącza chat
/c on - włącza chat
/cc - czyści chat
Sprawdzanie
/bwf <nick> - Sprawdza na jakiej mapie jest gracz
/sprawdz <nick> - Teleportuje gracza do sprawdzarki
/czysty <nick> - Teleportuje gracza ze sprawdzarki na spawn
/czysty <nick> - Teleportuje gracza ze sprawdzarki na spawn
9. Czy posiadasz sprawny mikrofon? (TAK/NIE):
Tak
10. Wypisz obowiązki ChatModa:
Pilnowanie chatu, żeby nie był zaśmiecony
Rozwiązywanie konfliktów (na miarę swoich możliwości)
Odpowiadanie na pytania graczy oraz udzielanie im pomocy
Przestrzeganie regulaminu oraz upominanie graczy, którzy go łamią
Zaangażowanie w życie serwera minecraft minecraft/discorda/forum
11. Dlaczego chciałbyś/abyś zostać ChatModem?
Na pewno, żeby pomagać graczom, rozwiązywać ich konflikty. Współpracując z ludźmi na innych trybach wypełniałam swoje obowiązki, odpowiadam na pytania graczy. Z takim zamiarem chciałabym dołączyć do ekipy MG. Wolny czas poświęcam na serwer Lecraft, a mając rangę, mogłabym wspomóc obecną administrację i ograniczyć toxic community na serwerze minecraft.
12. Napisz coś o sobie:
W wolnym czasie gram w siatkówkę, słucham muzyki, ostatnio coraz częściej gram w gry (minecraft – Lecraft, pomiędzy tym nałogowo w Simsy). Z administracją mam dobry kontakt, dlatego uważam, że współpraca z nią będzie udana. Staram się nie tworzyć zbędnych problemów, kłótni. Szybko angażuję się w nowe projekty i robię je na swoje 110%. Przez rok byłam w samorządzie szkolnym w sz1kole średniej, dlatego wiem z czym wiąże się odpowiedzialność.
13. Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć?:
Lubię pomagać graczom, jak i pilnować ich żeby nie łamali regulaminu. Szybko uczę się nowych rzeczy, potrafię pracować w zespole, aczkolwiek wolę mieć przydzielone zadanie niż je przydzielać. Chciałabym zaangażować się w pomoc administracji. Jedną z moich mocniejszych stron jest opanowanie, bo do wielu rzeczy staram się podchodzić z dystansem. Jestem kreatywna i sądzę, że przy zgranej współpracy można dodać parę ciekawych rzeczy.
14. Czy byłeś/aś już w administracji na innym serwerze minecraft minecraft? (NIE PODAWAJ IP):
Tak, byłam przez około rok na serwerze minecraft skyblock (od kidmoda do administratora)
15. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl? Jak tak jaki tryb i ile razy?:
Jeszcze nie miałam okazji
10. Wypisz obowiązki ChatModa:
Pilnowanie chatu, żeby nie był zaśmiecony
Rozwiązywanie konfliktów (na miarę swoich możliwości)
Odpowiadanie na pytania graczy oraz udzielanie im pomocy
Przestrzeganie regulaminu oraz upominanie graczy, którzy go łamią
Zaangażowanie w życie serwera minecraft minecraft/discorda/forum
11. Dlaczego chciałbyś/abyś zostać ChatModem?
Na pewno, żeby pomagać graczom, rozwiązywać ich konflikty. Współpracując z ludźmi na innych trybach wypełniałam swoje obowiązki, odpowiadam na pytania graczy. Z takim zamiarem chciałabym dołączyć do ekipy MG. Wolny czas poświęcam na serwer Lecraft, a mając rangę, mogłabym wspomóc obecną administrację i ograniczyć toxic community na serwerze minecraft.
12. Napisz coś o sobie:
W wolnym czasie gram w siatkówkę, słucham muzyki, ostatnio coraz częściej gram w gry (minecraft – Lecraft, pomiędzy tym nałogowo w Simsy). Z administracją mam dobry kontakt, dlatego uważam, że współpraca z nią będzie udana. Staram się nie tworzyć zbędnych problemów, kłótni. Szybko angażuję się w nowe projekty i robię je na swoje 110%. Przez rok byłam w samorządzie szkolnym w sz1kole średniej, dlatego wiem z czym wiąże się odpowiedzialność.
13. Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć?:
Lubię pomagać graczom, jak i pilnować ich żeby nie łamali regulaminu. Szybko uczę się nowych rzeczy, potrafię pracować w zespole, aczkolwiek wolę mieć przydzielone zadanie niż je przydzielać. Chciałabym zaangażować się w pomoc administracji. Jedną z moich mocniejszych stron jest opanowanie, bo do wielu rzeczy staram się podchodzić z dystansem. Jestem kreatywna i sądzę, że przy zgranej współpracy można dodać parę ciekawych rzeczy.
14. Czy byłeś/aś już w administracji na innym serwerze minecraft minecraft? (NIE PODAWAJ IP):
Tak, byłam przez około rok na serwerze minecraft skyblock (od kidmoda do administratora)
15. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl? Jak tak jaki tryb i ile razy?:
Jeszcze nie miałam okazji