04.08.2020, 20:48 -
1.Imię :
Ania
Ania
2. Wiek :
za miesiąc 15
za miesiąc 15
3. Dokładny nick w grze:
kot05
kot05
4. Przybliżona data rozpoczęcia gry na serwerze minecraft minecraft Lecraft.pl :
wydaje mi się ze marzec 2020 najpierw bedwars a pózniej inne
wydaje mi się ze marzec 2020 najpierw bedwars a pózniej inne
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :
3-4h zależy, czasami może to być mniej ale częściej jest to więcej.
3-4h zależy, czasami może to być mniej ale częściej jest to więcej.
6. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze minecraft minecraft, discordzie, forum? Jeśli tak to za co? :
byłam karana banem na 24h lecz nie pamiętam za co on był
byłam karana banem na 24h lecz nie pamiętam za co on był
7. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Chatmod? :
Chatmod musi kontrolować czat między innymi aby nikt nie przeklinał i zachowywał się grzecznie, musi również spory i kłótnie między innymi graczami na serwerze minecraft i pomaga im. Komendy, do których będę miała dostęp:
Chatmod musi kontrolować czat między innymi aby nikt nie przeklinał i zachowywał się grzecznie, musi również spory i kłótnie między innymi graczami na serwerze minecraft i pomaga im. Komendy, do których będę miała dostęp:
Włączanie czatu-/c on
Wyłączanie chatu-/c off
Czyszczenie czatu-/cc
Ostrzeżenie gracza-/warn (nick)
Wyrzucanie z trybu-/cmi kick (nick)
Wyciszenie gracza tempmute (nick)
Wyrzucanie z serwera minecraft minecraft-/kick (nick)
8. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Chatmodem :
zawsze interesowałam się jak to jest być Chatmodem, chciałabym pomagać na serwerze minecraft i poznać nowych ludzi. Mam zamiar poświęcić na to swój czas i sprawić żeby jak najwięcej graczy było zadowolonych z serwera minecraft.
zawsze interesowałam się jak to jest być Chatmodem, chciałabym pomagać na serwerze minecraft i poznać nowych ludzi. Mam zamiar poświęcić na to swój czas i sprawić żeby jak najwięcej graczy było zadowolonych z serwera minecraft.
9. Opisz tutaj siebie. Minimum 8 rozbudowanych zdań :
Mam na imię Ania, mam prawie 15 lat. Mieszkam w Krakowie i stąd pochodzę. Od kilku lat ćwiczę wspinaczkę i koszykówkę. Uwielbiam jeździć na nartach i uprawiać inne sporty zimowe. Interesuję się zwierzętami: w domu mam kota. W wolnym czasie spotykam się z przyjaciółmi i oglądam seriale.10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
Tak
Tak
11. W jaki sposób złagodzisz powstałe konflikty :
Postaram się załagodzić konflikt pytając obie strony co się stało, jeśli to nie by nie zadziałało dałabym im odpowiednią karę.
Postaram się załagodzić konflikt pytając obie strony co się stało, jeśli to nie by nie zadziałało dałabym im odpowiednią karę.
12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?:
Nie, ale zawsze musi być ten 1 raz
Nie, ale zawsze musi być ten 1 raz
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy:
Nie byłam nigdy, ale wierzę że to się zmieni
Nie byłam nigdy, ale wierzę że to się zmieni
14. Co chciałabyś/chciałabyś zmienić na naszym serwerze minecraft minecraft:
Chciałabym aby na serwerze minecraft nadal panowała super atmosfera i gracze byli dla siebie mili.
Chciałabym aby na serwerze minecraft nadal panowała super atmosfera i gracze byli dla siebie mili.
15. Coś na koniec:
Myślę, że to wystarczy i że przekonałam Was do siebie.
J
Myślę, że to wystarczy i że przekonałam Was do siebie.
J
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.08.2020, 01:56 przez Marcelina.