13.07.2020, 15:04 -
- 1) Imię:
- Bruno
- 2)Wiek:
- 16 lat
3)Nick w grze: - stefanotis_
4)Od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl - 10 lipca 2020 (Jestem świadom że nie spełniam warunków minimalnego okresu, lecz serwer przypadł mi do gustu)
5)Czas dzienny jaki możesz przeznaczyć na serwer: - 3-8h
6)Czy posiadasz Facebooka i Discorda? - Tak, posiadam oba serwisy.
7)Czy byłeś/aś karany/a na serwerze minecraft minecraft/forum/discord? Jak tak to za co? - Nie, nie byłem.
8)Wymień komendy przydatne w roli ChatModa i napisz ich zastosowanie. - Komendy przydatne jako chat-mod:
- /cc - czyszczenie chatu
- /c on - włączenie czatu
- /c off - wyłączenie chatu
- /warn (nick) (czas) (powód) - nakłada ostrzeżenie na gracza
- /kick (nick) (czas) (powód) - wyrzuca gracza z serwera minecraft
- /tempmute (Nick) (Czas) (Powód) - wycisza gracza na określony czas
- /cmi kick (nick) (czas) (powód) - wyrzuca gracza z trybu
- 9)Czy posiadasz sprawny mikrofon? (TAK/NIE)
- Tak, posiadam sprawny mikrofon.
10)Wypisz obowiązki ChatModa:
- Do obowiązków Chat-moda należy pilnowanie porządku na Chacie, oraz ewentualne sprawdzanie graczy podejrzanych o wspomagacze.
11)Dlaczego chciałbyś/abyś zostać ChatModem? - Powodem złożenia podania jest chęć pomocy w utrzymaniu porządku, oraz zdobywanie doświadczenie.
12)Napisz coś o sobie: - Bruno, lat 16. „Pasjonuje się” jazdą na rowerze, rozgrywką na komputerze oraz słuchaniem muzyki. Moimi ulubionymi gatunkami muzyki są grime, rap oraz muzyka filmowa. Jestem raczej przeciętnym typem, brak szczególnych zdolności/talentów. W minecraft gram od lat siedmiu, była to pierwsza gra w którą grałem po porzuceniu tych przeglądowych.
13)Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć? - Najlepszym powodem dla przyjęcia do zespołu akurat mojej osoby było by dość długie doświadczenie z grą oraz neutralny charakter.
14)Czy byłeś/aś już w administracji na innym serwerze minecraft minecraft? - Należałem do administracji na serwerach bardzo niszowych, z bardzo małą ilością graczy.
15)Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl? Jak tak jaki tryb i ile razy? - Nie, nie należałem do zespołu Lecraft.
Nie mam pojęcia co stało się z edycją. W edytorze tekstu wyglądało to zupełnie inaczej.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2020, 15:05 przez stefanotis_.