10.06.2020, 13:31 -
1.Imię : Maja
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : MAJUUUSIA
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Jakiś rok,z przerwą która trwała 3
miesiace
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : W dni robocze 3h+ a dni wolne 5h+
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Wszystkie
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/c off - Wyłącza chat
/c on - Włącza chat
/cc - Czysci chat
/cmi kick <nick> <nick> <powód> - Wyrzuca gracza z trybu
/kick <nick> <powód>- Wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft
/tempmute <nick> <czas> <powód>- Wycisza gracza na dany czas
/warn <nick> <powód>- Ostrzega gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Wydaję mi się że nadawałabym sie do roli chatmoda , ponieważ często gram na Lecrafcie. Byłam w administracji więc mam doświadczenie. Lubię pomagać innym i sprawia mi to przyjemność.
9.Coś o sobie : Mam na imię Maja,mam 14 lat.Moim ulubionym przedmiotem jest Angielski i wf. .Lubię jeździć na rolkach i plywać.W wolnym czasie oglądam seriale na netflixie oraz gram w minecrafta.Mieszkam w województwie śląskim
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? : Byłam modem na minigrach. Miałam również przyjemność bycia kidmodem na creative
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : MAJUUUSIA
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Jakiś rok,z przerwą która trwała 3
miesiace
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : W dni robocze 3h+ a dni wolne 5h+
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Wszystkie
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/c off - Wyłącza chat
/c on - Włącza chat
/cc - Czysci chat
/cmi kick <nick> <nick> <powód> - Wyrzuca gracza z trybu
/kick <nick> <powód>- Wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft
/tempmute <nick> <czas> <powód>- Wycisza gracza na dany czas
/warn <nick> <powód>- Ostrzega gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Wydaję mi się że nadawałabym sie do roli chatmoda , ponieważ często gram na Lecrafcie. Byłam w administracji więc mam doświadczenie. Lubię pomagać innym i sprawia mi to przyjemność.
9.Coś o sobie : Mam na imię Maja,mam 14 lat.Moim ulubionym przedmiotem jest Angielski i wf. .Lubię jeździć na rolkach i plywać.W wolnym czasie oglądam seriale na netflixie oraz gram w minecrafta.Mieszkam w województwie śląskim
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? : Byłam modem na minigrach. Miałam również przyjemność bycia kidmodem na creative
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.06.2020, 13:37 przez MAJA MAJUUUSIA.
❤️