03.06.2020, 17:16 -
1.Imię : Olgierd
2.Wiek : 16
3.Nick w grze : oLEK2K
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : +/- półtora miesiąca
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 5-6 w dzień, a w nocy nawet do 7h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Posiadam wszystkie programy Discord/Facebook/TS3/Skype/Anydesk
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
Komendy przydatne do chatu:
/c on = Włącza czat
/c off = Wyłącza czat
/cc = Czyści czat
Komendy skierowane w graczy:
/warn [nick] [powód] = Ostrzega gracza z podanym powodem
/tempmute [nick] [czas] [powód] = Wycisza gracza na podany czas z podanym powodem
Komendy przydatne do chatu:
/c on = Włącza czat
/c off = Wyłącza czat
/cc = Czyści czat
Komendy skierowane w graczy:
/warn [nick] [powód] = Ostrzega gracza z podanym powodem
/tempmute [nick] [czas] [powód] = Wycisza gracza na podany czas z podanym powodem
/kick [nick] [powód] = Wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft z podanym powodem
/cmi kick [nick] [powód] = Wyrzuca gracza z trybu z podanym powodem
/sprawdz [nick] = Przygotowuje gracza do sprawdzenia czy nie posiada niedozwolonych/nielegalnych wspomagaczy
/cmi kick [nick] [powód] = Wyrzuca gracza z trybu z podanym powodem
/sprawdz [nick] = Przygotowuje gracza do sprawdzenia czy nie posiada niedozwolonych/nielegalnych wspomagaczy
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Mam doświadczenie od 2014 roku stawiam serwery miencraft i miałem okazję być administratorem jak i moderatorem na wielu serwerach. Sprawia mi przyjemność moderowanie chatu dlatego staram się o role chatmoda. Szybko się uczę i lubię pracować w grupie, jestem bezkonfliktowy i zaradny, raczej spokojny, mam dużo cierpliwości oraz lubię pomagać innym.
9.Coś o sobie : Nazywam się Olgierd, mam 16 lat chodzę do liceum o profilu informatycznym. Hobbystycznie zajmuję się motoryzacja i nowinkami technologicznymi. Małymi kroczkami przygotowuję się do prawa jazdy. Od 4 lat cierpię na zaburzenia snu spowodowane przeszłością. Często ze znajomymi jeździmy wspólnie na desce po mieście. Od ponad roku mam wspaniałą dziewczynę (Jest ona w administracji i to ona przedstawiła mi Lecrafta).
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Mam sprawny mikrofon
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Oczywiście premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Byłem moderatorem/administratorem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie miałem takiej przyjemności
Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.06.2020, 21:15 przez oLEK2K.
Słuchaj się ItsHuzzu bo dobrze gada! <3