01.06.2020, 01:39 -
1.Imię :
Michał
.
2.Wiek :
16
.
2.Wiek :
16
.
3.Nick w grze :
MichalPolskaMZ
3.Nick w grze :
MichalPolskaMZ
.
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft :
noo nie wiem dokładnie od kiedy ale z około miesiąc i kilka tygodni ( chyba )
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft :
noo nie wiem dokładnie od kiedy ale z około miesiąc i kilka tygodni ( chyba )
.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :
tak około od 8 do 10godz styknie
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :
tak około od 8 do 10godz styknie
.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :
Discord, Facebook, Skype
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :
Discord, Facebook, Skype
.
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
klasycznie tempmute, mute, clear, kick, (ewentualnie) tempban, ban
nie wiem jak bardzo ChatMod ma dostęp do komend na tym serwerze minecraft dlatego wypiszę te najpowszechniejsze które znam
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
klasycznie tempmute, mute, clear, kick, (ewentualnie) tempban, ban
nie wiem jak bardzo ChatMod ma dostęp do komend na tym serwerze minecraft dlatego wypiszę te najpowszechniejsze które znam
.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
jestem osobą konsekwentną jak i cierpliwą która lubi ład i porządek także jestem pomocny z chęcią bym pomagał innym graczą serwera minecraft w różnych kwestiach i bardzo razi mnie to gdy muszę grać na serwerze minecraft gdzie co chwilę ktoś przeklina czy spamuję jak był bym ChatModem ( przynajmniej starałbym się ) niszczyć źródło problemu tak szybko jak to tylko możliwe w sensie gdy ktoś zgłosi kogoś od razu bym chciał interweniować w tej sprawie ( wyjaśnienie sprawy decyzja czy dawać mute albo ban w zależności od stopnia złamania regulaminu )
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
jestem osobą konsekwentną jak i cierpliwą która lubi ład i porządek także jestem pomocny z chęcią bym pomagał innym graczą serwera minecraft w różnych kwestiach i bardzo razi mnie to gdy muszę grać na serwerze minecraft gdzie co chwilę ktoś przeklina czy spamuję jak był bym ChatModem ( przynajmniej starałbym się ) niszczyć źródło problemu tak szybko jak to tylko możliwe w sensie gdy ktoś zgłosi kogoś od razu bym chciał interweniować w tej sprawie ( wyjaśnienie sprawy decyzja czy dawać mute albo ban w zależności od stopnia złamania regulaminu )
.
9.Coś o sobie :
jestem no-lifem który spędza przy komputerze 12h na dobę zwłaszcza teraz w czasie kwarantanny noo i jeszcze bardzo lubię grać w gry jestem takim jakby pseudo gamerem jeżeli można mnie tak wogule nazwać jestem idealistą jak i także lubię gry itp jak i lubię satysfakcję z tego że komuś w czymś pomogłem i to chyba tyle o mnie pozdrawiam
9.Coś o sobie :
jestem no-lifem który spędza przy komputerze 12h na dobę zwłaszcza teraz w czasie kwarantanny noo i jeszcze bardzo lubię grać w gry jestem takim jakby pseudo gamerem jeżeli można mnie tak wogule nazwać jestem idealistą jak i także lubię gry itp jak i lubię satysfakcję z tego że komuś w czymś pomogłem i to chyba tyle o mnie pozdrawiam
.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
TAK
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
TAK
.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
NonPremium ¯\_(ツ)_/¯
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
NonPremium ¯\_(ツ)_/¯
.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
niestety nie, LeCraft to będzie mój pierwszy serwer na którym będę kimś ( jeżeli oczywiście się dostanę )
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
niestety nie, LeCraft to będzie mój pierwszy serwer na którym będę kimś ( jeżeli oczywiście się dostanę )
.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
nie
bardzo przepraszam za to że 2 razy wysłałem ten sam wątek ale przez przypadek 2 razy wysłałem go więc jeszcze raz przepraszam jak i pozdrawiam
Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.06.2020, 01:47 przez MichalPolskaMZ.