26.05.2020, 22:18 -
1.Imię : Norbert
2.Wiek : 13
3.Nick w grze : NorexoneQ
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Od 2019 roku (zmieniałem nick 2 razy)
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Od 5 do 10 godzin dziennie
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Posiadam Facebooka i discorda
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/kick (nick) (powód) : Wyrzuca gracza z serwera minecraft z podanym powodem
/tempmute (nick) (powód) : Wycisza gracza z podanym powodem na określony czas
/c on : Włącza chat
/c off : Wyłącza chat
/cc : Czyści chat
/warn (nick) (powód) : Ostrzega gracza z podanym powodem
/cmi kick (nick) (powód) : Wyrzuca gracza z trybu z podanym powodem
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Chciałbym pomóc w rozbudowaniu i polepszeniu trybu jak i serwera minecraft. Jestem osobą miłą, nie lubię się kłócić i denerwować innych. Bardzo lubię pomagać i wspierać innych graczy jak i osoby w prawdziwym życiu. Chętnie pomógłbym na stanowisku ChatModa gdyż dajmy na to niektórzy gracze floodują, spamią i wywołują spam a administracja w tym czasie musi coś innego zrobić bo ma ważniejsze sprawy na głowie. Jako ChatMod mógłbym się tym zająć i pomóc serwerowi.
9.Coś o sobie : Jak wcześniej wspomniałem mam na imię Norbert, mam 13 lat i chodzę do 7 klasy szkoły podstawowej. Mieszkam w Województwie Pomorskim i bardzo lubię pomagać. Moim zainteresowaniem jest muzyka oraz piłka nożna ale nie mogę spełniać mych zainteresowań (głównie piłką nożną) ponieważ panuje koronawirus. Zajmuję się w tym czasie graniem w gry i uczeniem się. Jednym z moich marzeń jest zostanie muzykiem lub graczem w piłkę nożną.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Posiadam minecraft premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Nie miałem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie byłem
Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.05.2020, 07:22 przez LoveDeath0Vd.
To, że nie jestem dostrzegany nie znaczy, że nie istnieję...