24.05.2020, 19:50 -
1.Imię : Emilia
2.Wiek : 14 lat
3.Nick w grze : Pulpet_123
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Około 6 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 6-8 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak posiadam Facebook, Discord i Skype
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
+ /c on - włącza chat
+ /c off - wyłącza chat
+ /cc - czyści chat
+ /kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z serwera minecraft
+ /cmi kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z trybu
+ /warn <nick> <powód> - ostrzega gracza
+ /tempmute <nick> <czas> <powód>
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Mogłabym pomagać graczom gdy czegoś nie wiedzą. Potrafię być opanowana w różnych sytuacjach. Chciałabym przeżyć nową przygodę na tym serwerze minecraft więc chciałabym zostać chatmodem.
9.Coś o sobie : Jak już wyżej napisałam mam na imię Emilia i mam 14 lat. Mieszkam w województwie Małopolskim w małej wsi. Gram na lecrafcie 6 miesięcy bez przerw, a tak ogólnie to 2 lata. Uwielbiam oglądać filmy przygodowe, niektóre obejrzałam 2 razy. Mam na swoim koncie zaliczone ponad 100 przeczytanych książek.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie
2.Wiek : 14 lat
3.Nick w grze : Pulpet_123
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Około 6 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 6-8 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak posiadam Facebook, Discord i Skype
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
+ /c on - włącza chat
+ /c off - wyłącza chat
+ /cc - czyści chat
+ /kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z serwera minecraft
+ /cmi kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z trybu
+ /warn <nick> <powód> - ostrzega gracza
+ /tempmute <nick> <czas> <powód>
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Mogłabym pomagać graczom gdy czegoś nie wiedzą. Potrafię być opanowana w różnych sytuacjach. Chciałabym przeżyć nową przygodę na tym serwerze minecraft więc chciałabym zostać chatmodem.
9.Coś o sobie : Jak już wyżej napisałam mam na imię Emilia i mam 14 lat. Mieszkam w województwie Małopolskim w małej wsi. Gram na lecrafcie 6 miesięcy bez przerw, a tak ogólnie to 2 lata. Uwielbiam oglądać filmy przygodowe, niektóre obejrzałam 2 razy. Mam na swoim koncie zaliczone ponad 100 przeczytanych książek.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie