21.05.2020, 20:08 -
1. Imię: Agata
2. Wiek: 14 lat
3. Nick w grze: _Querido_
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft: Od ponad miesiąca pod nowym nickiem, ale przedtem z starym nickiem z jakieś 2 lata.
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Od 2 godzin do około 5:30 ale wiadomo, zależy od lekcji itp. (chwilowo przez ten tydzień grałam mniej z powodu lekcji)
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?: Posiadam Facebook'a/messengera Skype Discorda i kilka jeszcze innych jak Snapchat itp.
7. Komendy potrzebne w roli Chatmod: (Skopiowane z mojego poprzedniego podania)
/kick <nick> <powód> - wyrzuca z serwera minecraft minecraft minecraft
- /warn <nick> <powód> - ostrzeżenie
- /cmi kick <nick> <powód> - wyrzuca z trybu
- /tempmute <nick> <czas> <powód> - tymczasowy mute gracza
- /c on – włącza chat
- / c off – wyłącza chat
- /cc – czyszczenie chatu
- /sprawdz <nick> - sprawdza gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na stanowisko: Uważam, że nadaję się do tej roli. Staram się pomagać graczom, jak i zwracać im uwagę. Udzielam się na chacie i tłumaczę nowym użytkownikom serwera minecraft minecraft zasady. Mam już doświadczenie, niestety na trochę mniejszym serwerze minecraft minecraft kiedyś pomagałam ale zawsze coś. Jestem też otwarta na nowe znajomości i chętnie poznam bliżej ludzi grających tutaj.
9. Coś o sobie: Jestem Agata, jak już wspomniane, pochodzę z województwa podlaskiego. Jestem bardzo towarzyska, otwarta oraz miła, lecz nie daję sobie wejść na głowę. W przyszłości chciałabym zostać dziennikarką albo pisarką książek kryminalnych. W minecraft'a gram od 10 lat, inaczej od samego początku, tak jak już ktoś policzył miałam 4 lata, gdy zrobiłam mój pierwszy świat razem z kuzynami. Podczas kwarantanny dużo rozmawiam z przyjaciółmi przez telefon i oglądam seriale.
10. Czy masz sprawny mikrofon?: Tak, mam sprawny mikrofon.
11. Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)?: Posiadam minercaft premium
12. Czy miałeś/aś już możliwość bycia członkiem administarcji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft?: Tak, jak wspomniane miałam możliwość
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy? : Niestety, nie miałam takiej okazji.