20.05.2020, 12:15 -
1.Imię :Kuba
2.Wiek :12
3.Nick w grze :oghxst
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft :3 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :7-10 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Posiadam Facebook,Discord
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/c off - Wyłącza chat
/c on - włącza chat
/cc - Czyści chat
/cmi kick [Nick] [Powód] - Wyrzuca Gracza z trybu
/Kick [nick] [Powód] - Wyrzuca Gracza z servera Minecraft
/Tempmute [Nick] [czas] [powód] - Wycisza gracza na określony czas
/Warn - [ Nick] [Powód] - Ostrzega gracza
/Unwarn - Usuwa nadane ostrzeżenie graczu
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Chciałbym spróbować w administracji na creative i myśle ze nowe doświadczenie mnie czegos nauczy i pokaże mi czy chatmodzi mają ciężko czy nawet łatwo i także mógłbym poznać nowe wspaniałe osoby lepiej a nie tylko przez pisanie z nim na chatcie można mnie również zobaczyc na serverze od rana do wieczora
więc mógłbym pilnowac chat prawie 24h na dobe
9.Coś o sobie :Jestem Kuba i mam 12lat mieszkam w małym miesicie w województwie mazowieckim lubie spotykać się z znajomymi w Weekendy bo w tygodniu lekcje itp. Gram w minecrafta od 3lat a na LeCraftcie od od okoła 2lata miesięcy ale mi sie bardzo spodobał . również trenuje box ale przestałem.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Tak ale większość mówią że trochę słabo mię słychać
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NONPREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :tak miałem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie byłem, ale chciałbym spróbować.
2.Wiek :12
3.Nick w grze :oghxst
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft :3 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :7-10 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Posiadam Facebook,Discord
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/c off - Wyłącza chat
/c on - włącza chat
/cc - Czyści chat
/cmi kick [Nick] [Powód] - Wyrzuca Gracza z trybu
/Kick [nick] [Powód] - Wyrzuca Gracza z servera Minecraft
/Tempmute [Nick] [czas] [powód] - Wycisza gracza na określony czas
/Warn - [ Nick] [Powód] - Ostrzega gracza
/Unwarn - Usuwa nadane ostrzeżenie graczu
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Chciałbym spróbować w administracji na creative i myśle ze nowe doświadczenie mnie czegos nauczy i pokaże mi czy chatmodzi mają ciężko czy nawet łatwo i także mógłbym poznać nowe wspaniałe osoby lepiej a nie tylko przez pisanie z nim na chatcie można mnie również zobaczyc na serverze od rana do wieczora
więc mógłbym pilnowac chat prawie 24h na dobe
9.Coś o sobie :Jestem Kuba i mam 12lat mieszkam w małym miesicie w województwie mazowieckim lubie spotykać się z znajomymi w Weekendy bo w tygodniu lekcje itp. Gram w minecrafta od 3lat a na LeCraftcie od od okoła 2lata miesięcy ale mi sie bardzo spodobał . również trenuje box ale przestałem.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Tak ale większość mówią że trochę słabo mię słychać
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NONPREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :tak miałem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie byłem, ale chciałbym spróbować.