01.05.2020, 21:23 -
1.Imię : Szymon
2.Wiek : 16 lat
3.Nick w grze : DestiQ
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : od końca 2018 roku
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 5,6 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : ts3,discord
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/c off- wyłącza chat
/c on- włącza chat
/warn nick- ostrzega gracza
/cc- czyści chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : dlatego że jestem obecny na serwerze minecraft jestem aktywny i pomagam graczą i troszke pilnuje chat-u zeby gracze nie robili spamu floodu itp
9.Coś o sobie : jestem szymon mam 16 lat z zawodu jestem mechanikiem lubie tworzyć muzyke [rap]
spedzać czas ze znajomymi,dziewczyną lubie pograć w piłke albo pograć w gry na konsoli [Call od Duty warfare].
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : non-premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE
nigdy nie byłem członkiem administracji ale chciał bym spróbować swoich sił w administracji serwera minecraft lecraft
miłego oceniania pozdrawiam cała administracje DestiQ
2.Wiek : 16 lat
3.Nick w grze : DestiQ
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : od końca 2018 roku
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 5,6 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : ts3,discord
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/c off- wyłącza chat
/c on- włącza chat
/warn nick- ostrzega gracza
/cc- czyści chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : dlatego że jestem obecny na serwerze minecraft jestem aktywny i pomagam graczą i troszke pilnuje chat-u zeby gracze nie robili spamu floodu itp
9.Coś o sobie : jestem szymon mam 16 lat z zawodu jestem mechanikiem lubie tworzyć muzyke [rap]
spedzać czas ze znajomymi,dziewczyną lubie pograć w piłke albo pograć w gry na konsoli [Call od Duty warfare].
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : non-premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE
nigdy nie byłem członkiem administracji ale chciał bym spróbować swoich sił w administracji serwera minecraft lecraft
miłego oceniania pozdrawiam cała administracje DestiQ