27.04.2020, 23:04 -
1.Imię :Kuba
2.Wiek : za 2 miesiące 15
3.Nick w grze : Willti
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : powinien być już rok
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 4-7h [możliwe że całe dni]
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : FB-Tak, Dc-Tak,Skype-Tak do tego AnyDesk+TeamViwer
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
/c off - wyłącza chat graczom, ale administracja dalej może pisać
/c on - włącza chat dla graczy
/cc - czyści chat graczom, ale administracja dalej może zobaczyć historię chatu
/tempmute [nick] [czas] [powód] - wycisza gracza na jakiś czas z podanym powodem
/warn [nick] [powód] - ostrzega gracza z podanym powodem [wygasa za 3d]
/sprawdz [nick] - teleportuje gracza do sprawdzarki
/czysty [nick] - teleportuje gracza na spawn
/kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z serwera minecraft z podanym powodem i nickiem administratora
/bwf [nick] - szuka na jakiej arenie jest gracz
/cmi kick [ncik] [powód] [-s] - wyrzuca gracza z danego trybu
/warnings [nick] - pokazuje ile dany gracz posiada warnów
/ac - chat administracyjny trybu
/sc - chat administracji globalny [na cały serwer]
KidMod
/tempban [nick] [czas] [powód] - banuje gracza z określonym powodem na określony czas
Mod
/dupeip [nick] - pokazuje ip gracza+jakie konta są na nim zarejestrowane
/checkban [nick] - pokazuje czy dany gracz posiada bana
/find [nick] - pokazuje na jakim trybie aktualnie znajduje sie gracz
/history [nick] - ukazuje historie kar gracza
/unban [nick] - odbanowuje gracza
/unwarn [nick] - usuwa graczowi ostrzezenie
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ byłem już w administracji i osiągnąłem stanowisko moderatora ale niestety zaprzepaściłem tą szansę, jak iż też dlatego że chciał bym spróbować 2 raz od totalnego początku + Myślę że pomógł bym wam ogarnąć tę pustkę którą zostawiło po sobie 3 administratorów. Jestem też ogarnięty, znam komendy, nie trzeba będzie mnie niańczyć, potrafię też znakomicie sprawdzać [jeśli trzeba by było to sprawdzał bym kogoś nawet 2h]
9.Coś o sobie : Mam na imię Kuba chodzę do 8 klasy, mam 15 lat. Lubie dużo rozmawiać z innymi, jestem dobrym słuchaczem. Moje ulubione przedmioty szkolne to : J.Polski, Historia, WOS, Biologi i Geografia. Moje hobby to : pływanie, gry na komputerze, czytanie, [okazjonalne strzelectwo] i oglądanie filmów/seriali.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Oczywiście że Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Jedynie 4Fun, ale tak poważnie to Nie.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Tak byłem
-ChatMod [MiniGames]
-KidMod [MiniGames] [2x]
-Moderator [MiniGames]
2.Wiek : za 2 miesiące 15
3.Nick w grze : Willti
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : powinien być już rok
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 4-7h [możliwe że całe dni]
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : FB-Tak, Dc-Tak,Skype-Tak do tego AnyDesk+TeamViwer
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
/c off - wyłącza chat graczom, ale administracja dalej może pisać
/c on - włącza chat dla graczy
/cc - czyści chat graczom, ale administracja dalej może zobaczyć historię chatu
/tempmute [nick] [czas] [powód] - wycisza gracza na jakiś czas z podanym powodem
/warn [nick] [powód] - ostrzega gracza z podanym powodem [wygasa za 3d]
/sprawdz [nick] - teleportuje gracza do sprawdzarki
/czysty [nick] - teleportuje gracza na spawn
/kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z serwera minecraft z podanym powodem i nickiem administratora
/bwf [nick] - szuka na jakiej arenie jest gracz
/cmi kick [ncik] [powód] [-s] - wyrzuca gracza z danego trybu
/ac - chat administracyjny trybu
/sc - chat administracji globalny [na cały serwer]
KidMod
/tempban [nick] [czas] [powód] - banuje gracza z określonym powodem na określony czas
Mod
/dupeip [nick] - pokazuje ip gracza+jakie konta są na nim zarejestrowane
/checkban [nick] - pokazuje czy dany gracz posiada bana
/find [nick] - pokazuje na jakim trybie aktualnie znajduje sie gracz
/history [nick] - ukazuje historie kar gracza
/unban [nick] - odbanowuje gracza
/unwarn [nick] - usuwa graczowi ostrzezenie
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ byłem już w administracji i osiągnąłem stanowisko moderatora ale niestety zaprzepaściłem tą szansę, jak iż też dlatego że chciał bym spróbować 2 raz od totalnego początku + Myślę że pomógł bym wam ogarnąć tę pustkę którą zostawiło po sobie 3 administratorów. Jestem też ogarnięty, znam komendy, nie trzeba będzie mnie niańczyć, potrafię też znakomicie sprawdzać [jeśli trzeba by było to sprawdzał bym kogoś nawet 2h]
9.Coś o sobie : Mam na imię Kuba chodzę do 8 klasy, mam 15 lat. Lubie dużo rozmawiać z innymi, jestem dobrym słuchaczem. Moje ulubione przedmioty szkolne to : J.Polski, Historia, WOS, Biologi i Geografia. Moje hobby to : pływanie, gry na komputerze, czytanie, [okazjonalne strzelectwo] i oglądanie filmów/seriali.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Oczywiście że Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Jedynie 4Fun, ale tak poważnie to Nie.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Tak byłem
-ChatMod [MiniGames]
-KidMod [MiniGames] [2x]
-Moderator [MiniGames]
Z góry chcę przeprosić administracje creative za to co dowalałem, jest mi serio głupio
Ps. Punkt 8 i 9 nie ma być moim życiorysem tylko CZYMŚ O SOBIE, dziękuje za przeczytanie