06.04.2020, 09:36 -
1. Nick oskarżającego:
IgorosPL
2. Nick oskarżonego:
Hoobyt121056
3. Data + Godzina:
05.04.2020
4. Powód:
O tym wypowiem się w następnym punkcie.
5. Uzasadnienie:
Więc tak. Hoobyt wiem że jesteś opiekunem więc ta skarga zostanie zamknięta w jakiś ułamek sekundy, ale chcę coś wszystkim uświadomić. Ostatnio miała miejsce sytuacja, kiedy został przyjęty do administracji gracz o nicku fapa. Lecz gracz o nicku polishgirlgame nie, z powodem "rekru off". Nie wiem czy ty to na złość robisz, ale wygląda to tak jakbyś specjalnie zamknął rekrutację w 3 minuty po przyjęciu podania, tak aby inni, bardziej nadający się do tego nie zostali przyjęci. Fapa się PRAWIE w ogóle nie udzielał a i tak został przyjęty. Polishgirlgame za to się udzielała i o wiele wiele bardziej nadawałaby się na to stanowisko, ale ty pomimo tego że napisała podanie wcześniej niż fapa odrzuciłeś jej podanie z powodem "rekru off". Nie wiem, wybierasz ludzi dlatego że ich lubisz?? Nie rozumiem tego. Szczególnie z powodu że wątek [PODANIE] Polishgirlgame zostało napisane dnia 03.04.2020 a fapy 04.04.2020, więc jak już ktoś tu miał mieć rekru off, to właśnie on. Mam nadzieję że wszystkim to uświadomi, że Hoobyt przyjmuje osoby, jedynie po "Lubię - nie lubię.". Mam również nadzieję że ten wątek nie zostanie usunięty a jeżeli tak się stanie, to zwyczajnie napiszę go drugi raz.
6. Dowód (Obowiązkowo SS):
Polishgirlgame - https://zapodaj.net/c2f66d9ffc81f.png.html
PROSZĘ O NIE USUWANIE WĄTKU!!!