04.04.2020, 15:47 -
1. Imię : Xawier
2. Wiek : 13
3. Nick w grze : Kudlatek_Ytak
4. Czas od kiedy gram na serwerze minecraft Lecraft : 3-4 lata pod różnymi nickami.
5. Czas dzienny jaki mogę poświęcić na serwer : 5-6 godzin tygodniowo, 6+ weekendy.
6. Czy posiadam wyżej wymienione programy : Discord √ Facebook √ Skype √
7. Komendy przydatne w roli ChatMod :
/cc - czyści czat
/c on - załącza czat
/c off - wyłącza czat
/cmi kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z trybu z danym powodem
/tempmute <nick> <czas> <powód> - wycisza gracza z danym powodem na dany czas
/kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z danym powodem
/warn <nick> <powód> - ostrzega gracza z danym powodem
8. Dla czego mnie masz wybrać na to stanowisko : Ponieważ jestem odpowiedzialny, cierpliwy i lubię pomagać. Zawsze gdy ktoś ma problem, staram się jak najszybciej pomóc, czasem jestem zajęty pewnie jak każdy gracz i nie skupiam uwagi na czat, ale zawsze staram się go bacznie obserwować. Nie będę wypisywał jaki to ja jestem cudowny. Po prostu chcę pomagać
9. Coś o sobię : Jestem Xawier, mam 13 lat i uczęszczam do 7 klasy szkoły podstawowej. Interesuję się informatyką i grami, lubię też poskakać po rampach na desce :p, mieszkam w małym miasteczku w woj. Śląskim. W szkole najbardziej lubię j. angielski i informatykę, reszta mi... Trochę nie idzie :p ale jakoś daję radę (xD) czasem po ciężkim dniu w szkole lubię siąść na komputer i pozabijać trochę ogórów w sześciennych grach. A jeśli już mówimy o grach najbardziej lubię Minecraft'a i od niedawna Unturned, obydwie gry zawierają dużą ilość ogórów które można w różne sposoby unicestwić. (A i mówiąc ogóry mam na myśli zombie :p).
10. Czy mam sprawny mikrofon : Tak!
11. Jaki mam minecraft : PREMIUM
12. Czy miałem okazję być w administracji na innych serwerach : Tak, wiele razy jako ChatMod i raz jako KidMod
13. Czy miałem okazję być w administracji LeCrafta : Nie
P.S. Pod moim ostatnim podaniem były opiekun napisał że przeklinam, broń boże nigdy nie przeklnąłem na publicznym czacie, na takie rzeczy pozwalam sobie jedynie pisząc na /msg z moim kumplem.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.04.2020, 20:41 przez кudłатек.
Powód edycji: Zapomniałem zaznaczyć skype'a xD