30.03.2020, 21:43 -
1.Imię :Emilia
2.Wiek :14 , maj 13
3.Nick w grze : Pulpet_123
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Około 2 miesiące
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 6-8 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebook , Discord , Skype , TeamSpeak
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/cc - czyści chat
/c off - wyłącza chat
/c on - włącza chat
/tempmute <nick> - wycisza gracza na wybrany czas
/warn <nick> <powód> - ostrzega gracza
/cmi kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z trybu
/sprawdź <nick> - teleportuje gracza do sprawdzarki
/czysty <nick> - teleportuje gracza na spawn
/reports <nick> - sprawdza zgłoszenia graczy
/kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z serwera minecraft
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ , jestem miła dla innych graczy , a poza tym często nie ma ChatModów na serwerze minecraft i mogłabym ludziom pomóc
9.Coś o sobie : Jak napisałam powyżej mam na imię Emilka i mam 14 lat ( w maju 15 ) . Moim drugim największym zainteresowaniem po graniu na najlepszym serwerze minecraft minecraft czyli Lecraft.pl jest granie na flecie poprzecznym. Jestem wolontariuszką . Bardzo często przebywam na tym serwerze minecraft ( aż za często )
10. Czy masz sprawny mikrofon? (TAK/NIE): Tak mam sprawny mikrofon.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Posiadam minecraft Premium.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak raz.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? : Nie , ale warto by było spróbować
2.Wiek :14 , maj 13
3.Nick w grze : Pulpet_123
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Około 2 miesiące
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 6-8 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebook , Discord , Skype , TeamSpeak
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/cc - czyści chat
/c off - wyłącza chat
/c on - włącza chat
/tempmute <nick> - wycisza gracza na wybrany czas
/warn <nick> <powód> - ostrzega gracza
/cmi kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z trybu
/sprawdź <nick> - teleportuje gracza do sprawdzarki
/czysty <nick> - teleportuje gracza na spawn
/reports <nick> - sprawdza zgłoszenia graczy
/kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z serwera minecraft
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ , jestem miła dla innych graczy , a poza tym często nie ma ChatModów na serwerze minecraft i mogłabym ludziom pomóc
9.Coś o sobie : Jak napisałam powyżej mam na imię Emilka i mam 14 lat ( w maju 15 ) . Moim drugim największym zainteresowaniem po graniu na najlepszym serwerze minecraft minecraft czyli Lecraft.pl jest granie na flecie poprzecznym. Jestem wolontariuszką . Bardzo często przebywam na tym serwerze minecraft ( aż za często )
10. Czy masz sprawny mikrofon? (TAK/NIE): Tak mam sprawny mikrofon.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Posiadam minecraft Premium.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak raz.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? : Nie , ale warto by było spróbować