28.03.2020, 18:03 -
1.Imię : Natalia
2.Wiek : 13
3.Nick w grze : Yue_
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Ok. 6 miesięcy.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : W weekendy 5-6h w tygodniu 2-3h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : TeamSpeak, Facebook, Discord
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/c off - Wyłącza chat
/c on - Włącza chat
/cc - Czyści chat
/cmi kick [nick] [powód] - Wyrzuca gracza z trybu na którym się znajduje
/kick [nick] [powód] - Wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft
/warn [nick] [powód] - Ostrzegamy gracza
/tempmute [nick] [czas] [powód] - Wycisza gracza na dany okres czasu
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Wydaję mi się, że jestem dość opanowaną i spokojną osobą. Staram się również pomagać graczom i reagować na ,,flood,, i tego typu rzeczy.
9.Coś o sobie : Mam na imię Natalia, pochodzę z województwa Łódzkiego. Od niedawna jednym z moich hobby stało się rysowanie i oglądanie anime. Staram się być miłą osobą i nie zaczynać niepotrzebnych awantur.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Nie, nie miałam takiej możliwości.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? : Tak byłam na trybie Creative, jeden raz.
2.Wiek : 13
3.Nick w grze : Yue_
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Ok. 6 miesięcy.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : W weekendy 5-6h w tygodniu 2-3h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : TeamSpeak, Facebook, Discord
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/c off - Wyłącza chat
/c on - Włącza chat
/cc - Czyści chat
/cmi kick [nick] [powód] - Wyrzuca gracza z trybu na którym się znajduje
/kick [nick] [powód] - Wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft
/warn [nick] [powód] - Ostrzegamy gracza
/tempmute [nick] [czas] [powód] - Wycisza gracza na dany okres czasu
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Wydaję mi się, że jestem dość opanowaną i spokojną osobą. Staram się również pomagać graczom i reagować na ,,flood,, i tego typu rzeczy.
9.Coś o sobie : Mam na imię Natalia, pochodzę z województwa Łódzkiego. Od niedawna jednym z moich hobby stało się rysowanie i oglądanie anime. Staram się być miłą osobą i nie zaczynać niepotrzebnych awantur.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Nie, nie miałam takiej możliwości.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? : Tak byłam na trybie Creative, jeden raz.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.03.2020, 18:08 przez Usterk_a.