23.03.2020, 16:30 -
1. Imię : Xawier
2. Wiek : 13
3. Nick w grze : Kudlatek_Ytak
4. Czas od kiedy gram na serwerze minecraft minecraft : około 4 lat (pod różnymi nickami)
5. Czas jaki mogę poświęcić na serwer : od 5-6 godzin tygodniowo do 6-7 w weekendy
6. Czy posiadam wyżej wymienione programy : Facebook TAK / Discord TAK / Skype TAK
7. Komendy przydatne w roli ChatMod :
/tempmute <nick> <czas> - wycisza gracza na dany czas
/c off - wyłącza czat
/c on - załącza czat
/kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z danym powodem
/warn <nick> <treść ostrzeżenia> - ostrzega gracza
/cc - czyści czat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko? : Ponieważ chcę pomagać innym graczom, jestem miły, kulturalny a niektórzy mówią że charyzmatyczny. Jak każdy gracz czasem się wkurzę
ale normalnie jestem miłą osobą. Umiem zachować porządek na czacie i zadowolonych graczy jednocześnie więc.. Chyba można dać mi szansę .
9. Coś o sobię : Hej, jestem Xawier i mam 13 lat, uczęszczam do 7 klasy podstawówki, i mieszkam w małym miasteczku. Lubię czasem odwiedzić Skate Park, pograć w Minecrafta i pooglądać jakieś animu . Od początków serwera minecraft grałem na FreeBuildzie jednak... Widać jaka jest sytuacja. Można chyba ogłosić że FB oficjalnie umarł. Niedawno przeniosłem się na SkyBlock bo mam z nim troszkę miłych wspomnień, i jest tam całkiem miła atmosfera. Nie lubię się wychylać wolę być gdzie jestem i nie przeszkadzać .
10. Czy mam sprawny mikrofon? : ✓
11. Jaki mam minecraft: PREMIUM
12. Czy miałem okazję być członkiem administracji na innym serwerze minecraft : ✓
13. Czy miałem okazję być członkiem administracji LeCraft : X
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.03.2020, 16:32 przez кudłатек.