19.03.2020, 21:23 -
1.Imię : sławek
2.Wiek : 20
3.Nick w grze :haukol203
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : od 2017
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :aktualnie 5h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :ts, fb i skype
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /c on /c off /cc (wl chat, wyl chat, czysci chat)
/tempmute nick czas powod mutuje gracza na dany okres czasowy
/tempwarn nick czas powod daje ostrzezenie na dany czas przewaznie 3 dni trwa warn
To juz komendy dla wyzszej permisji
/tempban nick czas powod banuje na dany okres czasu
/tempbanip nick czas powod banuje na dany okres czasu na ip gracza
/banip nick powod banuje stale na ip
/unban nick odbanowuje gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :bylem juz administratorem na tym serwerze minecraft dosc lubianym jak i nie lubianym 6 razy to chyba duzo xD
9.Coś o sobie :nazywam sie sławek mam 20 lat pracuje na produkcji miesnej ale sie chyba zwalniam bo mi jakos nie podchodzi ta praca xD
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Na creative 6 razy okolo
2.Wiek : 20
3.Nick w grze :haukol203
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : od 2017
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :aktualnie 5h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :ts, fb i skype
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /c on /c off /cc (wl chat, wyl chat, czysci chat)
/tempmute nick czas powod mutuje gracza na dany okres czasowy
/tempwarn nick czas powod daje ostrzezenie na dany czas przewaznie 3 dni trwa warn
To juz komendy dla wyzszej permisji
/tempban nick czas powod banuje na dany okres czasu
/tempbanip nick czas powod banuje na dany okres czasu na ip gracza
/banip nick powod banuje stale na ip
/unban nick odbanowuje gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :bylem juz administratorem na tym serwerze minecraft dosc lubianym jak i nie lubianym 6 razy to chyba duzo xD
9.Coś o sobie :nazywam sie sławek mam 20 lat pracuje na produkcji miesnej ale sie chyba zwalniam bo mi jakos nie podchodzi ta praca xD
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Na creative 6 razy okolo