10.03.2020, 21:00 -
1.Imię : Aleks
2.Wiek : 15
3.Nick w grze : Axede
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : od zarejestrowania na starym koncie to drugi rok mija
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 3-4h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Wszystkie
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/warn <nick> <powód> - nakłada na gracza ostrzeżenie
/kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z całego serwera minecraft minecraft minecraft z podanym powodem
/cmi kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z trybu z podanym powodem
/cc - czyści chat
/c off - wyłącza chat
/c on - włącza chat
/tempmute <nick> <powód> <czas> - wycisza gracza na określony czas z podanym powodem
/ipmute <nick> <powód> <czas> - wycisza wszystkich graczy z tego samego ip na określony czas z podanym powodem
/vanish - Niewidoczność dla graczy
/tempban <nick> <powod> <czas> - nadaje na gracza bana na określony czas z podanym powodem
/deluxechat: socialspy - możliwość zobaczenia tego co piszą gracze na /msg
/invsee <nick> - pozwala zobaczyć ekwipunek gracza
/info <nick> - wyświetla informacje o danym graczu
/c cenzura a <słowo> - dodaje słowo do listy cenzurowanych słów na czacie
/c cenzura list - pozwala zobaczyć listę cenzurowanych słów na czacie
/c cenzura r <słowo> - pozwala usunąć dane słowo z listy cenzurowanych słów na czacie
/c slow - pozwala wyłączyć/włączyć slow chatu
/c antykolor - pozwala wyłączyć/włąćzyć możliwość pisania zakazanym kolorem na czacie
/c reload - pozwala przeładować plugin zarządzania czatem
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ byłem administratorem i nie ukrywam że znam, się trochę na tym zajęciu, jestem dosyć spokojną osobą, chociaż jak się zdenerwuje, to potrafię być nieprzyjemny. Posiadam również dosyć dużą wiedzę i chciałbym się nią dzielić z graczami.
9.Coś o sobie : Jak już wspomniałem, mam na imię Aleks chodzę do VIII klasy szkoły podstawowej. Po
szkole podstawowej chciałbym się udać do Technikum informatycznego. W wolnych często słucham, muzyki moimi ulubionymi wykonawcami są, Young igi i Mata. Często oglądam, meczę e-sportowe głównie z gry league of legends. Mam bardzo specyficzne poczucie humoru.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Tak, Byłem moderatorem na trybie creative
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.03.2020, 21:02 przez Cored1332.