23.02.2020, 11:10 -
Imie: Piotr
nick w grze: RedKnight
Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft od 2lat ale z roczną przerwą
Czas jaki możesz poświecić na serwer:od 5 do 6 godz.
Czy posiadasz powyżej wymienione aplikacje wymaganiach?jeżeli tak to jakie?TS FB SKYPE ANYDESK TEAMVIEWER
oraz DISCORD
Komendy przydatne do roli Helpera :
ban nick powód
-ban ktostam Cheaty
tempban nick powód czas
-tempban ktostam 7d Cheaty
mute nick powód
-mute ktostam spam
tempmute nick powód czas
-tempmute ktostam 7d spam
kick nick powód
-kick ktostam flood
warn nick czas powód
-warn ktostam 7d nie spam
cc-czysci chat
cc on -włącza chat
cc off-wyłącza chat
cc vip-włącza chat dla vip
cc-lvl-włacza chat dla lvl
sprawdz nick
sprawdz czysty
dupeip nick-pokazuje czy gracz ma multikonto itp
seen nick-pokazuje informacje o graczu
Dlaczego mam cie wybrać na to stanowisko- dlatego że jestem pracowity summie ny i zawsze dobrze wykonuje swoją prace chciałbym być Helper dlatego że bardzo lubię pomagać graczom w różnych sprawach a to ze gracze potrzebują czasem pomocy i ci nowi i ci starsi to mógłbym im pomagać.
cos o sobie:no to tak jestem Piotr mam 14 lat chodzę do 8 klasy interesuje się programowaniem i w przyszłości chce zostać programistą nie pogardzę też grą w piłkę nożną i także w siatkówkę oraz kosza nie na widze kontroli biletów w autobusie XDD aktualnie mam poważne złamany palec Ale myślę że poradzę sobie na tym stanowisku
czy masz sprawny mikrofon:tak
czy miałeś/as już możliwość bycia członkiem administracji na innym serwie?;tak miałem
nick w grze: RedKnight
Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft od 2lat ale z roczną przerwą
Czas jaki możesz poświecić na serwer:od 5 do 6 godz.
Czy posiadasz powyżej wymienione aplikacje wymaganiach?jeżeli tak to jakie?TS FB SKYPE ANYDESK TEAMVIEWER
oraz DISCORD
Komendy przydatne do roli Helpera :
ban nick powód
-ban ktostam Cheaty
tempban nick powód czas
-tempban ktostam 7d Cheaty
mute nick powód
-mute ktostam spam
tempmute nick powód czas
-tempmute ktostam 7d spam
kick nick powód
-kick ktostam flood
warn nick czas powód
-warn ktostam 7d nie spam
cc-czysci chat
cc on -włącza chat
cc off-wyłącza chat
cc vip-włącza chat dla vip
cc-lvl-włacza chat dla lvl
sprawdz nick
sprawdz czysty
dupeip nick-pokazuje czy gracz ma multikonto itp
seen nick-pokazuje informacje o graczu
Dlaczego mam cie wybrać na to stanowisko- dlatego że jestem pracowity summie ny i zawsze dobrze wykonuje swoją prace chciałbym być Helper dlatego że bardzo lubię pomagać graczom w różnych sprawach a to ze gracze potrzebują czasem pomocy i ci nowi i ci starsi to mógłbym im pomagać.
cos o sobie:no to tak jestem Piotr mam 14 lat chodzę do 8 klasy interesuje się programowaniem i w przyszłości chce zostać programistą nie pogardzę też grą w piłkę nożną i także w siatkówkę oraz kosza nie na widze kontroli biletów w autobusie XDD aktualnie mam poważne złamany palec Ale myślę że poradzę sobie na tym stanowisku
czy masz sprawny mikrofon:tak
czy miałeś/as już możliwość bycia członkiem administracji na innym serwie?;tak miałem
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.02.2020, 11:17 przez RedKnight.