17.02.2020, 14:27 -
1.Imię :jakub
2.Wiek :12
3.Nick w grze :marcin6
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : 3miesiące
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :od 2-7
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :tak,facebook,teamspek
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :/v /ban /unban /gm 2 /gm 3 /sit ...
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :chcił bym pomuc ludziom bo jak się pytają na czacie to jak im odpowiadam piszą na msg ty nie jesteś mod wiec się******
9.Coś o sobie :lubie pomagać budować malować pomagam na gospodarstwie rolnym rodzicom
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :nigdy
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?nigdy nie miałem zaszczytu gościć w waszych progach admiinistracji
2.Wiek :12
3.Nick w grze :marcin6
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : 3miesiące
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :od 2-7
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :tak,facebook,teamspek
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :/v /ban /unban /gm 2 /gm 3 /sit ...
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :chcił bym pomuc ludziom bo jak się pytają na czacie to jak im odpowiadam piszą na msg ty nie jesteś mod wiec się******
9.Coś o sobie :lubie pomagać budować malować pomagam na gospodarstwie rolnym rodzicom
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :nigdy
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?nigdy nie miałem zaszczytu gościć w waszych progach admiinistracji
Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2020, 14:59 przez marnin6.