14.02.2020, 15:20 -
1.Imię : Jakub
2.Wiek : 16
3.Nick w grze : Mc_ZiOmAl
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : 1 rok i kilka miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 1 - 3h w zależności
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :Tak, Wszystkie
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/tempmute (nick) (powód) (czas) - wycisza gracza na określony czas z podanym powodem
/warn (nick) (powód) - nakłada na gracza ostrzeżenie
/kick (nick) (powód) - wyrzuca gracza z całego serwera minecraft minecraft z podanym powodem
- Komendy od czatu:
/cc - czyści chat
/c off - wyłącza chat
/c on - włącza chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Lubię pomagać graczom, jestem miły.
Chciałbym jak najlepiej pomóc w rozwoju serwera minecraft, jestem stanowczy.
9.Coś o sobie:Mam na imię Kuba, mam 16 lat, pochodzę z województwa Dolnośląskiego, lubię uprawiać sport -> Piłkę nożną i Siatkówkę. Mam brata i młodszą siostrę. Chodzę do Technikum Logistycznego, Prowadzę kanał na YT i związku z tym jestem na okresie próbnym o rangę MiniYT na serwerze minecraft.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Nie
2.Wiek : 16
3.Nick w grze : Mc_ZiOmAl
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : 1 rok i kilka miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 1 - 3h w zależności
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :Tak, Wszystkie
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/tempmute (nick) (powód) (czas) - wycisza gracza na określony czas z podanym powodem
/warn (nick) (powód) - nakłada na gracza ostrzeżenie
/kick (nick) (powód) - wyrzuca gracza z całego serwera minecraft minecraft z podanym powodem
- Komendy od czatu:
/cc - czyści chat
/c off - wyłącza chat
/c on - włącza chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Lubię pomagać graczom, jestem miły.
Chciałbym jak najlepiej pomóc w rozwoju serwera minecraft, jestem stanowczy.
9.Coś o sobie:Mam na imię Kuba, mam 16 lat, pochodzę z województwa Dolnośląskiego, lubię uprawiać sport -> Piłkę nożną i Siatkówkę. Mam brata i młodszą siostrę. Chodzę do Technikum Logistycznego, Prowadzę kanał na YT i związku z tym jestem na okresie próbnym o rangę MiniYT na serwerze minecraft.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Nie
Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2020, 12:27 przez Mc_ziomal1.