10.02.2020, 07:10 -
1.Imię :szczepan
2.Wiek :14,7
3.Nick w grze:femek
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : z przerwami to 4 lata
5.Serwer oraz numer działki z budowlą :creative (nie pamiętam dobrze ale napewno to zmienię za pomocą edycji
a działka to /p h femek
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :tak posiadam wszystkie i discorda
7.Komendy przydatne w roli budowniczego :
//Wand - daje nam różdżkę
//undo - cofa ostatni ruch wywołany world editem
//redo - cofa działanie //undo
//pos 1/2 - zaznacza pozycje 1 lub 2 w miejscu w którym stoimy
//brush/br sphere id bloku i wielkość od 0 do 5 - tworzy nam wypełnioną kulkę
//brush/br cyl id bloku wielkość od 0 do 5 - daje nam możliwość malowania pędzlem z danych bloków
//cyl id bloku i wielkość od 0 do (nie pamiętam ile ) - tworzy platformę z danego bloku i z danej szerokości
//up wysokość i id bloku - stawia pod nami dany klocek na danej wysokości do kratki 256
//copy kopiuje zaznaczony obszar
//paste wkleja to co skopiowaliśmy
//sphere id bloku wielkość - tworzy pustą kulę
//pyr id bloku wielkość - tworzy piramide (nie jestem pewny ale chyba to była ta komenda )
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :dlaczego akurat mnie to jest baardzo dobre pytanie
Mam doświadczenie z innych serwerów minecraft jestem ogarnięty ładnie buduje mam w miarę wolnego czasu Gram w mc ponad 5 lat na lecrafcie bardzo dobrze znałem kilku budowniczych np . Nakimeq (który mnie uczył stylu średniowiecznego) ,reksiu , gagi aż tak nie znałem ale coś tam wiem .
Umiem budować w stylu średniowiecznym , modern , (uczę się fantasty)
9.Coś o sobie :wiec jak już wyżej napisałem mam na imię Szczepan mam prawie 15 lat w minecrafta gram ponad 5 lat na lecrafcie z liczeniem przerw to tak 4 lata chodzę do ósmej klasy w szkole w okolicach Gdańska lubię jeździć na rowerze interesuje się informatyką lubie placki i grać w gry komputerowe takie jak minecraft ,liga legend i lubie anime
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :tak i to dużo razy
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie ,nie miałem okazji
2.Wiek :14,7
3.Nick w grze:femek
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : z przerwami to 4 lata
5.Serwer oraz numer działki z budowlą :creative (nie pamiętam dobrze ale napewno to zmienię za pomocą edycji
a działka to /p h femek
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :tak posiadam wszystkie i discorda
7.Komendy przydatne w roli budowniczego :
//Wand - daje nam różdżkę
//undo - cofa ostatni ruch wywołany world editem
//redo - cofa działanie //undo
//pos 1/2 - zaznacza pozycje 1 lub 2 w miejscu w którym stoimy
//brush/br sphere id bloku i wielkość od 0 do 5 - tworzy nam wypełnioną kulkę
//brush/br cyl id bloku wielkość od 0 do 5 - daje nam możliwość malowania pędzlem z danych bloków
//cyl id bloku i wielkość od 0 do (nie pamiętam ile ) - tworzy platformę z danego bloku i z danej szerokości
//up wysokość i id bloku - stawia pod nami dany klocek na danej wysokości do kratki 256
//copy kopiuje zaznaczony obszar
//paste wkleja to co skopiowaliśmy
//sphere id bloku wielkość - tworzy pustą kulę
//pyr id bloku wielkość - tworzy piramide (nie jestem pewny ale chyba to była ta komenda )
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :dlaczego akurat mnie to jest baardzo dobre pytanie
Mam doświadczenie z innych serwerów minecraft jestem ogarnięty ładnie buduje mam w miarę wolnego czasu Gram w mc ponad 5 lat na lecrafcie bardzo dobrze znałem kilku budowniczych np . Nakimeq (który mnie uczył stylu średniowiecznego) ,reksiu , gagi aż tak nie znałem ale coś tam wiem .
Umiem budować w stylu średniowiecznym , modern , (uczę się fantasty)
9.Coś o sobie :wiec jak już wyżej napisałem mam na imię Szczepan mam prawie 15 lat w minecrafta gram ponad 5 lat na lecrafcie z liczeniem przerw to tak 4 lata chodzę do ósmej klasy w szkole w okolicach Gdańska lubię jeździć na rowerze interesuje się informatyką lubie placki i grać w gry komputerowe takie jak minecraft ,liga legend i lubie anime
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :tak i to dużo razy
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie ,nie miałem okazji
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.02.2020, 22:21 przez RedoPl.