25.01.2020, 03:03 -
1.Imię : Mateusz
2.Wiek : 18
3.Nick w grze : Epi100plates
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : 7-8 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : od 2 do 7 godz, niekiedy potrafię siedzieć nawet po 12 godz
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Ts, Skype, Discord, Anydesk, Fb
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/Cc - czyści chat
/C off - wyłącza chat
/C on włącza chat
/Warn <nick> <powód> ostrzega gracza
/Tempmute <nick> <czas> <powód> wycisza gracza na określony czas
/Kick <nick> <powód> wyrzuca gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ posiadam już rangę administratora na minigrach i sądzę że radzę sobie w miarę dobrze, poza tym chciałbym zobaczyć czy dam radę na innych trybach. Oprócz tego bardzo się lubię praktycznie całą administracja cv oraz mam z nimi dobry kontakt więc nie będzie żadnych problemów.
9.Coś o sobie : Mam na imię Mateusz, chodzę do 3 klasy technikum informatycznego. Pochodzę z okolic Kielc. Interesuje się sportem a w szczególności piłką nożną. W ostatnim czasie zacząłem zabawę z pluginami w mc i możliwe że niedługo będę próbował napisać własne. Mam także kanał na YT na który czasami wrzucam jakieś materiały z Lecrafta.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Oprócz lc nie
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Minigry, raz, ranga Admin
Ps: Mam nadzieję że na nie kolorowane podanie też ktoś uwagę zwróci XDD