17.01.2020, 20:49 -
1. Imię: Jula,
2. Wiek: 14 lat,
3. Nick: Vulpianna
4. Czas gry: Grubo ponad rok,
5. Czas na grę: W weekendy, ferie, wakacje około 5 godzin,
6. Programy: Posiadam Fb oraz Skype'a,
7. Komendy do roli ChatMod'a na: Znam większość podstawowych (np. kick, warn, mute itd.), również w miarę szybko się uczę ,
8. Dlaczego akurat to stanowisko: Uwielbiam spędzać czas na chacie i rozmawiać z graczami, jednak oczy bolą jak ktoś przeklina lub wyzywa innych graczy. Jestem również bardzo miłą osobą i chętnie pomogę innym.
9. Coś o mnie: Bardzo lubię rysować oraz grać na gitarze, raczej robię to hobbystycznie. Bardzo lubię komunikacje z innymi,
10. Czy mam sprawny mikrofon? : Może nie ma idealnej jakości dźwięku, ale jest ,
11. Jaki mc posiadasz?: Posiadam minecraft premium,
12. Czy miałam możliwość bycia w administracji?: jeszcze nie miałam okazji,
13. Czy byłam w administacji na serwerze minecraft Lecraft?: Również nie miałam okazji.
Chciałabym zostać chatmode'm na trybie Bedwars, ponieważ tam najczęściej gram.
2. Wiek: 14 lat,
3. Nick: Vulpianna
4. Czas gry: Grubo ponad rok,
5. Czas na grę: W weekendy, ferie, wakacje około 5 godzin,
6. Programy: Posiadam Fb oraz Skype'a,
7. Komendy do roli ChatMod'a na: Znam większość podstawowych (np. kick, warn, mute itd.), również w miarę szybko się uczę ,
8. Dlaczego akurat to stanowisko: Uwielbiam spędzać czas na chacie i rozmawiać z graczami, jednak oczy bolą jak ktoś przeklina lub wyzywa innych graczy. Jestem również bardzo miłą osobą i chętnie pomogę innym.
9. Coś o mnie: Bardzo lubię rysować oraz grać na gitarze, raczej robię to hobbystycznie. Bardzo lubię komunikacje z innymi,
10. Czy mam sprawny mikrofon? : Może nie ma idealnej jakości dźwięku, ale jest ,
11. Jaki mc posiadasz?: Posiadam minecraft premium,
12. Czy miałam możliwość bycia w administracji?: jeszcze nie miałam okazji,
13. Czy byłam w administacji na serwerze minecraft Lecraft?: Również nie miałam okazji.
Chciałabym zostać chatmode'm na trybie Bedwars, ponieważ tam najczęściej gram.