12.01.2020, 22:05 -
1.Imię :Szczepan
2.Wiek : 14,6
3.Nick w grze :femek
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : od prawie dwóch lat bez przerw
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 3-5 h w wolne dni nawet 8 h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Discord , ts3 , skype , FB
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
/c on włącza możliwość pisania dla graczy
/c off wyłącza możliwość pisania dla graczy
/ cc czyści chat
/warn nick nadaje ostrzeżenie graczowi
/kick nick powód wyrzuca gracza z serwera minecraft
/mute nick powód wyłącza danemu graczu możliwość pisania na czacie do czasu użycia komendy:/unmute
/unmute nick włącza możliwość pisania na czacie graczowi który wcześniej został wyciszony permanentnie za pomocą komendy: /mute
/tempmute nick czas powód wycisza gracza na dany okres czasu
/sprawdź teleportuje gracza do sprawdzarki
/czysty teleportuje gracza z sprawdzarki na spawn danego serwera minecraft
Więcej komend nie wypisze ponieważ znowu jak w poprzednim podaniu przyczepią się ze wypisuje komendy nie przeznaczone dla Chatmoda ale dla rangi wyżej kidmoda:
/tempban nick czas powód czasowo banuje gracza
/v Lub /v nick daje niewudzialność
/fly włącza możliwość latania
Moderator:
/invsee nick wyświetla ekwipunek gracza
/ban nick powód banuje gracza permamentnie
/Unban nick odbanowywuje gracza
/banip banuje gracza i wszystkie konta z danego routera IP
/unbanip odbanowywuje dane konta z routera ip
Administrator:
/gamemode 1,2,3,0
(Niewiem ale chyba cały WE)
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : ponieważ jestem aktywny łącznie z wszystkimi edycjami gram prawie 4 lata nie licząc przerw z przerwami to tak 2 lata znam komendy jestem pomocny jestem odpowiedzialny za to co robię umiem się dogadać i porozmawiać jak człowiek a nie jak człowiek wrzod
9.Coś o sobie : jak już wyżej napisałem mam na imię Szczepan mam prawie 15 lat chodzę do 8-mej klasy lubię grać w gry komputerowe w szczególności w mc oraz interesuję się informatyką lubię placki, oglądać anime i jeździć na rowerze kocham pomagać ludziom gram w minecrafta od 6 lat
moją ulubioną porą roku jest zima wole schabowe niż mielone
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy nie, niestety nie miałem okazji
Z góry przepraszam jak ktoś mnie widział krótko na minigrach przez krótki czas to już wyjaśniam :
Poprostu ktoś mnie wnerwił i przeszłem na inny mini game. Dzięki femek EDIT2: na minigrach gram od 5 mies na różnych mini grach pół roku z przerwami a jak grałem od dwóch lat ? Grałem na cv pozdrawiam femek
2.Wiek : 14,6
3.Nick w grze :femek
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : od prawie dwóch lat bez przerw
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 3-5 h w wolne dni nawet 8 h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Discord , ts3 , skype , FB
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
/c on włącza możliwość pisania dla graczy
/c off wyłącza możliwość pisania dla graczy
/ cc czyści chat
/warn nick nadaje ostrzeżenie graczowi
/kick nick powód wyrzuca gracza z serwera minecraft
/mute nick powód wyłącza danemu graczu możliwość pisania na czacie do czasu użycia komendy:/unmute
/unmute nick włącza możliwość pisania na czacie graczowi który wcześniej został wyciszony permanentnie za pomocą komendy: /mute
/tempmute nick czas powód wycisza gracza na dany okres czasu
/sprawdź teleportuje gracza do sprawdzarki
/czysty teleportuje gracza z sprawdzarki na spawn danego serwera minecraft
Więcej komend nie wypisze ponieważ znowu jak w poprzednim podaniu przyczepią się ze wypisuje komendy nie przeznaczone dla Chatmoda ale dla rangi wyżej kidmoda:
/tempban nick czas powód czasowo banuje gracza
/v Lub /v nick daje niewudzialność
/fly włącza możliwość latania
Moderator:
/invsee nick wyświetla ekwipunek gracza
/ban nick powód banuje gracza permamentnie
/Unban nick odbanowywuje gracza
/banip banuje gracza i wszystkie konta z danego routera IP
/unbanip odbanowywuje dane konta z routera ip
Administrator:
/gamemode 1,2,3,0
(Niewiem ale chyba cały WE)
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : ponieważ jestem aktywny łącznie z wszystkimi edycjami gram prawie 4 lata nie licząc przerw z przerwami to tak 2 lata znam komendy jestem pomocny jestem odpowiedzialny za to co robię umiem się dogadać i porozmawiać jak człowiek a nie jak człowiek wrzod
9.Coś o sobie : jak już wyżej napisałem mam na imię Szczepan mam prawie 15 lat chodzę do 8-mej klasy lubię grać w gry komputerowe w szczególności w mc oraz interesuję się informatyką lubię placki, oglądać anime i jeździć na rowerze kocham pomagać ludziom gram w minecrafta od 6 lat
moją ulubioną porą roku jest zima wole schabowe niż mielone
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy nie, niestety nie miałem okazji
Z góry przepraszam jak ktoś mnie widział krótko na minigrach przez krótki czas to już wyjaśniam :
Poprostu ktoś mnie wnerwił i przeszłem na inny mini game. Dzięki femek EDIT2: na minigrach gram od 5 mies na różnych mini grach pół roku z przerwami a jak grałem od dwóch lat ? Grałem na cv pozdrawiam femek
Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.01.2020, 23:48 przez femek.