08.01.2020, 22:36 -
Imię : Wojtek
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : epicus1088
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : 2-3 lata
5.Serwer oraz numer działki z budowlą : kawałki działek 10/9/8
(Zawsze mogę zbudować je do końca lub zbudować solidnie jedną z nich więc to jest obojętne)
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : facebook, ts, dsc
7.Komendy przydatne w roli budowniczego :
//wand otrzymanie siekierki do WE
//set id, robienie podłogi z innych bloków
//copy kopiowanie
//paste wklejanie
//rotate obracanie
//fixwater wielkość, wypełnienie dziury z wodą
//br sphere id wielkość (trzymasz kilof) robisz półkule
//mask id, (możesz łapką) robisz podłoże ( mask maskujesz dany blok )
//cyl id wielkość szerokość robisz wypełniony cylinder
//hcyl id wielkość szerokość robisz nie wypełniony cylinder
//mask >id, podnosisz ścieżke do góry
//br height id wielkość, tworzysz góry
//br smooth płaszczysz teren
//undo cofasz to co zrobiłeś
//redo przywracasz to co zrobiłeś
Istnieją też takie komendy jak
//replace
//fill
//flip
//stack
//move
//tree
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : dlatego, że lubie i chce budować, chciałbym kiedyś zostać budowniczym i wiem, że nawet dobrze mi to idzie
Myślę że podołam tej randze na naszym serwerze minecraft i myślę, że będe ją wykonywał sumiennie i z dużą satysfakcją i udoskonaleniami.
Lubię budować w ciszy lecz nie przeszkadza mi też hałas, nie stresuje sie budując też przed administracją. Myślę, że jak troszke podpowiedzą mi w niektórych sprawach budowniczy to mógłbym być gotowy
9.Coś o sobie : jestem Wojtek, w przyszłości chce zostać plastykiem
Kocham rysować i uważam że to moja pasja, mam 3 psy i 3 koty i bardzo lubie się nimi zajmować, niestety nie mam rodzeństwa a chciałbym mieć choć brata
Myślę że kiedyś spełni się moje marzenie dotyczące rangi budowniczego na tym serwerze minecraft, bardzo mi na niej zależy i zrobię wszysytko aby ją posiadać
Chodziłem kiedyś do szkoły muzycznej i grałem na 2 instrumentach, gitarze i
pianinie. Mam dużo przyjaciół i znajomych na naszym serwerze minecraft, kocham jeść lody i sphagetti :3, Mam dziewczynę którą kocham i szanuje. Moje ulubione tryby to creative, murdermystery, freebuild i surwiwal. Znam większą część administracji na serwerze minecraft i większość mnie zna i lubi.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : nie ale planuje sobie kupić za niedługo
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : nopremium lecz mam premke ale na innym nicku
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : tak 2 razy budem i raz adminem, mówili, że dobrze się sprawuje jako admin lecz lepiej jako bud
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Tak byłem kiedyś moderatorem ale to dawno temu jakieś 3 lata temu na freebuildzie
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : epicus1088
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : 2-3 lata
5.Serwer oraz numer działki z budowlą : kawałki działek 10/9/8
(Zawsze mogę zbudować je do końca lub zbudować solidnie jedną z nich więc to jest obojętne)
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : facebook, ts, dsc
7.Komendy przydatne w roli budowniczego :
//wand otrzymanie siekierki do WE
//set id, robienie podłogi z innych bloków
//copy kopiowanie
//paste wklejanie
//rotate obracanie
//fixwater wielkość, wypełnienie dziury z wodą
//br sphere id wielkość (trzymasz kilof) robisz półkule
//mask id, (możesz łapką) robisz podłoże ( mask maskujesz dany blok )
//cyl id wielkość szerokość robisz wypełniony cylinder
//hcyl id wielkość szerokość robisz nie wypełniony cylinder
//mask >id, podnosisz ścieżke do góry
//br height id wielkość, tworzysz góry
//br smooth płaszczysz teren
//undo cofasz to co zrobiłeś
//redo przywracasz to co zrobiłeś
Istnieją też takie komendy jak
//replace
//fill
//flip
//stack
//move
//tree
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : dlatego, że lubie i chce budować, chciałbym kiedyś zostać budowniczym i wiem, że nawet dobrze mi to idzie
Myślę że podołam tej randze na naszym serwerze minecraft i myślę, że będe ją wykonywał sumiennie i z dużą satysfakcją i udoskonaleniami.
Lubię budować w ciszy lecz nie przeszkadza mi też hałas, nie stresuje sie budując też przed administracją. Myślę, że jak troszke podpowiedzą mi w niektórych sprawach budowniczy to mógłbym być gotowy
9.Coś o sobie : jestem Wojtek, w przyszłości chce zostać plastykiem
Kocham rysować i uważam że to moja pasja, mam 3 psy i 3 koty i bardzo lubie się nimi zajmować, niestety nie mam rodzeństwa a chciałbym mieć choć brata
Myślę że kiedyś spełni się moje marzenie dotyczące rangi budowniczego na tym serwerze minecraft, bardzo mi na niej zależy i zrobię wszysytko aby ją posiadać
Chodziłem kiedyś do szkoły muzycznej i grałem na 2 instrumentach, gitarze i
pianinie. Mam dużo przyjaciół i znajomych na naszym serwerze minecraft, kocham jeść lody i sphagetti :3, Mam dziewczynę którą kocham i szanuje. Moje ulubione tryby to creative, murdermystery, freebuild i surwiwal. Znam większą część administracji na serwerze minecraft i większość mnie zna i lubi.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : nie ale planuje sobie kupić za niedługo
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : nopremium lecz mam premke ale na innym nicku
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : tak 2 razy budem i raz adminem, mówili, że dobrze się sprawuje jako admin lecz lepiej jako bud
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Tak byłem kiedyś moderatorem ale to dawno temu jakieś 3 lata temu na freebuildzie
Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.01.2020, 19:53 przez RedoPl.