05.01.2020, 16:01 -
1.Imię
Michał
2.Wiek
13
3.Nick w grze
KrokusX ( dawniej xAvioko )
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft
2-8h
5.Serwer oraz numer działki z budowlą
-112,;65
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?
Posiadam wszystkie, tylko mam małe problemy z mikrofonem i ts
7.Komendy przydatne w roli budowniczego
//br height ( Robi ładne góry )
//mowe ( Przenosi blok o tyle kratek ile chcemy )
//hcyl ( Robi koło z danego bloku )
//br sphere ( Robi nam kule )
//br paint ( Możemy malować np: trawę danym blokiem
//paste -a ( wycina powietrzę )
//copy ( Kopiuję nam dany zaznaczony obiekt )
//replace ( Zmienia dany blok w innym zaznaczeniu )
//hsphere ( tworzy pustą kulę )
//smoth ( wygładza teren )
//cyl ( Tworzy pionowy cyl )
//wand ( daje siekierę )
//mat ( Zmienia materiał pędzla )
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko
No nie będę ukrywał, mam wiele za sobą nie dobrych spraw, wiele osób mnie nie lubi, ale się zmieniłem naprawdę. Mogę się przydać w budo ponieważ coś potrafię np: domki, zajmuję się również terenami i myślę że mógł bym się przydać
9.Coś o sobie
Cześć, mam na imię Michał mam 13lat, mieszkam w WielkoPolsce pod Kaliszem, interesuję się piłką nożną, siatkówką, we wolnym czasie siadam przed komputer i chodzę po różnych serwerach zazwyczaj są to tryby creative, bedwars.
Lubię osoby roześmiane które mają dużo poczucia humoru i się o byle co nie obrażają, lubię też człowieka który ma uśmiech na twarzy i jest radosny, co do mojego zachowania, ostatnio przez ten czas popełniłem dużo błędów przyznaję gadałem już na ten temat z InneZz zmieniłem się od pewnego czasu i nie jestem już taki jak kiedyś że każdego obwiniam i coś, czasami jestem poważnym człowiekiem często doceniam innych pracę i pomagam lecz niektórzy jako znając mnie ze złego typu myślą że ich krytykuję to nie prawda chcę im pomóż doradzić co i jak. Lubię budować w spokoju i ciszy, nigdy się nie poddaje gdy mi coś nie wychodzi zawszę idę do końca, gdy mnie ktoś krytykuję że coś źle robię i mnie poprawia potrafię poprawić swój błąd. Potrafię się przyznać do błędu i go poprawić jak najszybciej, lubię prace zespołowe bo w zespole zawsze raźniej.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ?
TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)?
2-8h
5.Serwer oraz numer działki z budowlą
-112,;65
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?
Posiadam wszystkie, tylko mam małe problemy z mikrofonem i ts
7.Komendy przydatne w roli budowniczego
//br height ( Robi ładne góry )
//mowe ( Przenosi blok o tyle kratek ile chcemy )
//hcyl ( Robi koło z danego bloku )
//br sphere ( Robi nam kule )
//br paint ( Możemy malować np: trawę danym blokiem
//paste -a ( wycina powietrzę )
//copy ( Kopiuję nam dany zaznaczony obiekt )
//replace ( Zmienia dany blok w innym zaznaczeniu )
//hsphere ( tworzy pustą kulę )
//smoth ( wygładza teren )
//cyl ( Tworzy pionowy cyl )
//wand ( daje siekierę )
//mat ( Zmienia materiał pędzla )
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko
No nie będę ukrywał, mam wiele za sobą nie dobrych spraw, wiele osób mnie nie lubi, ale się zmieniłem naprawdę. Mogę się przydać w budo ponieważ coś potrafię np: domki, zajmuję się również terenami i myślę że mógł bym się przydać
9.Coś o sobie
Cześć, mam na imię Michał mam 13lat, mieszkam w WielkoPolsce pod Kaliszem, interesuję się piłką nożną, siatkówką, we wolnym czasie siadam przed komputer i chodzę po różnych serwerach zazwyczaj są to tryby creative, bedwars.
Lubię osoby roześmiane które mają dużo poczucia humoru i się o byle co nie obrażają, lubię też człowieka który ma uśmiech na twarzy i jest radosny, co do mojego zachowania, ostatnio przez ten czas popełniłem dużo błędów przyznaję gadałem już na ten temat z InneZz zmieniłem się od pewnego czasu i nie jestem już taki jak kiedyś że każdego obwiniam i coś, czasami jestem poważnym człowiekiem często doceniam innych pracę i pomagam lecz niektórzy jako znając mnie ze złego typu myślą że ich krytykuję to nie prawda chcę im pomóż doradzić co i jak. Lubię budować w spokoju i ciszy, nigdy się nie poddaje gdy mi coś nie wychodzi zawszę idę do końca, gdy mnie ktoś krytykuję że coś źle robię i mnie poprawia potrafię poprawić swój błąd. Potrafię się przyznać do błędu i go poprawić jak najszybciej, lubię prace zespołowe bo w zespole zawsze raźniej.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ?
TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)?
Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP)
Tak byłem, budowniczym, moderatorem i technikiem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Tak byłem, budowniczym, moderatorem i technikiem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Nigdy nie byłem
PS
Działka jest nie dokończona ale postaram się jak najszybciej ją zrobić ;D