28.12.2019, 15:54 -
1.Imię :Kacper
2.Wiek :14
3.Nick w grze :KapikFapikXD
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : 2 lub 3 lata oczywiście licząc przerwy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :30minut-2,3godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :Tak, posiadam Facebooka, TeamSpeaka i Skype
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
-/tempmute "nick" "powód" - wyciszenie czasowe
-/kick "nick" "powód - wyrzucenie gracza
/clearchat lub /cc - wyczyszczenie czatu
/warn "nick" "powód" - ostrzeżenie gracza
/c on/off - włączenie lub wyłączenie czatu
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ponieważ jestem osobą która umie zachować się w trudnych sytuacjach
9.Coś o sobie :Jestem Kacper, mam 14 lat, pochodzę z województwa Wielkopolskiego a dokładniej z Pleszewa, moje zainteresowania to: muzyka, różne sporty oraz granie w gry. Jestem osobą opanowaną do czasu gdy ktoś strasznie mnie zdenerwuje; a także sumienną,choć czasami jestem po prostu leniwy, lecz zawsze staram się wypełnić swoje zadanie najlepiej jak to możliwe.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :NonPremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Nie, nie byłem
2.Wiek :14
3.Nick w grze :KapikFapikXD
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : 2 lub 3 lata oczywiście licząc przerwy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :30minut-2,3godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :Tak, posiadam Facebooka, TeamSpeaka i Skype
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
-/tempmute "nick" "powód" - wyciszenie czasowe
-/kick "nick" "powód - wyrzucenie gracza
/clearchat lub /cc - wyczyszczenie czatu
/warn "nick" "powód" - ostrzeżenie gracza
/c on/off - włączenie lub wyłączenie czatu
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ponieważ jestem osobą która umie zachować się w trudnych sytuacjach
9.Coś o sobie :Jestem Kacper, mam 14 lat, pochodzę z województwa Wielkopolskiego a dokładniej z Pleszewa, moje zainteresowania to: muzyka, różne sporty oraz granie w gry. Jestem osobą opanowaną do czasu gdy ktoś strasznie mnie zdenerwuje; a także sumienną,choć czasami jestem po prostu leniwy, lecz zawsze staram się wypełnić swoje zadanie najlepiej jak to możliwe.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :NonPremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Nie, nie byłem
Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2019, 15:54 przez KapikFapikXD.