18.12.2019, 09:28 -
Siemka większość osób mnie tu zna, ale jeżeli ktoś nie kojarzy to się przedstawię. Mam na imię Krzysiek. Mam 13 lat, a pochodzę z województwa Podlaskiego, ten dział wybrałem dlatego bo chciałbym naprawić relacje chociaż trochę żeby był jeszcze okazywany jakiś szacunek. Też chciałbym zacząć wszystko od nowa i poprawić swoje zachowanie na ts jak i na innych trybach Lecrafta.
Mój dawny nick to Barshxhq jak by ktoś nie wiedział.
Zacznę od xRandySword
xRandySword zacznę od tego, że chciał bym cie przeprosić za te prowokowanie i pisanie nie potrzebnych na chacie, które mogą cię irytować bądź denerwować. Jeszcze raz przepraszam te zachowanie się nie powtórzy.
Darknessia
Ciebie również chciałbym cię tu dodać ponieważ przesadziłem wtedy z tym sprawdzaniem i zacząłem cię pouczać co pewnie fajne nie było. To również się więcej nie powtórzy. Przepraszam.
Daxny
No niestety, ale trochę cię też irytowałem z tym vipem i jest mi bardzo głupio, sorki za te zachowanie również to się nie powtórzy.
Mój dawny nick to Barshxhq jak by ktoś nie wiedział.
Zacznę od xRandySword
xRandySword zacznę od tego, że chciał bym cie przeprosić za te prowokowanie i pisanie nie potrzebnych na chacie, które mogą cię irytować bądź denerwować. Jeszcze raz przepraszam te zachowanie się nie powtórzy.
Darknessia
Ciebie również chciałbym cię tu dodać ponieważ przesadziłem wtedy z tym sprawdzaniem i zacząłem cię pouczać co pewnie fajne nie było. To również się więcej nie powtórzy. Przepraszam.
Daxny
No niestety, ale trochę cię też irytowałem z tym vipem i jest mi bardzo głupio, sorki za te zachowanie również to się nie powtórzy.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.12.2019, 09:46 przez Russelltz_.