02.12.2019, 11:13 -
1.Imię :Weronika
2.Wiek :12
3.Nick w grze :Werka_Frends12
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :1-2 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :5-8 godzin czasami mniej staram sie poświecac jak najdłuzej na ten serwer
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :Tak wszystkie
7. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Staram się budować jak najładniej prubuję ogarnąć na wnadzie
czasami lubię pomagać graczom jak zrobić działke itp
8.Coś o sobie : tak już pisałam na początku mam na imię Weronika i mam 12 lat chodze do klasy 7 do szkoły podstawowej mój ulubiony przedmiot to plastyka czasami na plastyce robię kreatywność czasami pani mnie pochwala że mam taką kreatywność dostaje wyszę oceny.
9.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak
10.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : no premium
11.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : nie
12.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? nie
2.Wiek :12
3.Nick w grze :Werka_Frends12
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :1-2 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :5-8 godzin czasami mniej staram sie poświecac jak najdłuzej na ten serwer
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :Tak wszystkie
7. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Staram się budować jak najładniej prubuję ogarnąć na wnadzie
czasami lubię pomagać graczom jak zrobić działke itp
8.Coś o sobie : tak już pisałam na początku mam na imię Weronika i mam 12 lat chodze do klasy 7 do szkoły podstawowej mój ulubiony przedmiot to plastyka czasami na plastyce robię kreatywność czasami pani mnie pochwala że mam taką kreatywność dostaje wyszę oceny.
9.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak
10.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : no premium
11.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : nie
12.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? nie